Opskrifter
Rødbedetatar med gedeost og ristede valnødder
Juleburger med and, sprød kål og bærkompot
Bagt torsk med rugbrødscrust og hollandaise
Vegetarburger med persillesalsa, tomat og rucola
Varm kartoffelsalat á la Kylling danoise
Bagt spidskål med persillesalsa og Vesterhavsost
Grillet kylling med bulgursalat
Pastasalat á la charcuterie med smørstegt panko
Burger med cheddar, lynsyltet rucola og pære
Tomatsalat med basilikum og stegt halloumi
Crispy chicken burger á la cæsar
Burrata med rogn på smørstegt brød
Tigerrejer, nudler og rød karry i asiatisk symfoni
Bagt spidskål med kapers, stegte grønne linser og tahindressing
Boller i karry på kokosmælk med bagte broccolini, cashewnødder og æble
Burrata med rogn på smørstegt brød
Pasta med smørstegte brune champignon
Kulmule med rosenkål, beurre blanc og rogn
Stegt flæsk burger med lynsyltet rødbedeslaw
Jordskokkesuppe med torsk og pancetta
Coq au vin blanc med timiankartofler
Open-faced sandwich med gris og brombær
Salat med røget makrel og persille vinaigrette
Gris på skaft med majs og citronsauce
Sommersalat og hjemmelavet flute og smør
Tortilla spansk æggekage med chorizo
Sommersalat med burrata og tomatmayonnaise
Filodejstærte á la kyllingefrikassé
Spinatvafler med rejer og friske asparges
Risotto med fjerkræ og stegte asparges
Pasta med tigerrejer, tomat og flødeost
Kartoffeltærte med fransk brie
Risotto med svampe og parmesan
Mont D’Or med baguette og skinke
Kalveculotte med bagte rodfrugter og rødvinssauce
Hummer med orangesauce og syltet fennikel
Pasta med kapers, tomat, spinat og oliven
Bagt camembert med honning og timian
Baguette med bagt græskar, piment d’espelette og gedeost
Tomatbrød med pesto, artiskok og mozzarella
Stegte ris thai-style med tigerrejer
Fasangryde med gulerødder, blå ost og aromatiske ris
Mørksej med sauce på oliven og tomater
Pasta med bagte tomater og burrata
Fiskesuppe med blåmuslinger, ørred og miso
Blomkål på 2 måder med miso og bacon
Quiche Lorraine med grøn salat
Meunierestegt pighvar med rodfrugtmos og sprød bacon
Fasansalat i vol-au-vent med stenbiderrogn
Kærlighedsvafler med lakserilette
Koldrøget laks med pasta og hvidkålssalat
Grøn salat med mandelpanerede muslinger og strandurter
Burger de canard med sprød rødkålssalat
Rimmet torsk med vagtelæg og sennepsfløde
Meuniérestegt skærising med nye kartofler
Côtes de Boeuf hotdog med bearnaisecreme
Tarte feuillete med kartofler og porre
Risotto med svampe og ristet parmaskinke
Shrimp dog med créme béarnaise