• Home
  • Webshop
  • Champagnehus
  • Champagnekassen (engangskøb)

Gaven til ham eller hende der har alt

Hvem ville ikke elske at modtage 2 champagner i gave – inklusiv 2 champagneglas, en champagnestopper, infoark og opskrifter

Om champagnerne

Champagne Brut Sélection, Grand Cru     

Druesammensætning: 60% Pinot Noir, 40% Chardonnay

Duft/smag: Den dufter skønt af hvide blomster, citrus og æbler. I smagen kommer der nogle friske pærer til og den runder med en afbalanceret champagne-mineralitet (lidt kridtet).

Passer godt til: Denne champagne har noget sødme og vil derfor passe rigtig godt til en sprødstegt kylling med hvidløg og mandler i saucen. Franskmændene drikker den også gerne til pandekager og frugttærter, og til en forfriskende, kold vandmelonsuppe.

Sukkerindhold: 10g/liter

Millésime 2014

Den har ligget 6 år og modnet i flasken inden frigivelse.

Druesammensætning: 40% Chardonnay, 60% Pinot Noir

Duft/smag: Den dufter og smager af brombær, grapefrugt, lime, pære og figner, og samtidig er den harmonisk og sprød.

Passer godt til: Alle de klassiske partnere som f.eks. skaldyr, caviar, sushi og østers. Men prøv den også til en gang tagliatelle-spaghetti med stegt kyllingelever og hakkede hasselnødder og en stor skål sprød hjertesalat med grapefrugtfileter og en hakket figen vendt i en forsigtig dressing af lidt citronsaft, olivenolie og peber.

Sukkerindhold: 9g/liter

Om champagnehuset

Champagne Marc Chauvet

Han lytter til jorden og hun sanser vinen

Bror og søster – heldigvis er de helt enige om, hvordan vin og champagne skal laves – med masser af lytning til naturen og fingrene stukket godt ned i jorden. Bror Nicolas er den passionerede vinbonde, man kan altid finde ude i de over 13 hektar spredte vinmarker i Rilly la Montagne, hvor han i tæt samarbejde med klima og jordbundsforhold, sikrer sunde druer og undgår at sprøjte mod sygdomme og skadedyr. Søsteren Clotilde mestrer til gengæld vinkældrene. Her laver hun vin med alle sanser, for at vinene i de enkelte år skal kunne folde sig ud på lige præcis den måde, de egner sig bedst til! Det er dog ikke sanser og fingerspitzengefühl det hele – Clotilde er uddannet ønolog fra universitetet i Montpellier og i Beaune, Bourgogne, og hun har desuden arbejdet med vin i Australien og New Zealand. De to søskende vinder igen og igen flotte medaljer i internationale konkurrencer, og deres Millésime 2014 er især højt værdsat på det franske marked, hvor den seriøse avis ”Le Monde” imponeret fremhæver den anerkendelse og efterspørgsel netop denne Marc Chauvet årgang fra Nicolas og Clotilde har fået!