Når iværksætteri og et

champagneeventyr

udvikler sig ved en ABSOLUT tilfældighed!

Ingen af os havde hverken talt om og ej heller NOGENSINDE drømt om, at vores liv skulle udvikle sig i den her retning – det skete bare – med lynets hast! Interessen for champagne har været der længe – længst hos mig, fordi min hustru synes det var en dyr og fuldstændig vanvittig interesse (for nu at være helt ærlig).

Champagnesmagninger i lange baner, bøger, artikler, dokumentarer – og ikke mindst at købe og smage på en utrolig masse champagne, har fyldt rigtig rigtig meget i mit liv de seneste år!

Jeg mødte en del modstand hos min bedre halvdel, fordi hun smagte – elskede det (bevares!) – og så spurgte “Hvaaaaa – hvad koster den her flaske?”, og når jeg så svarede hende, forsvandt fokus altid fra de smukke bobler over på prisen. Prisen oversteg bare ALTID fascinationen!

På den måde kom vi – ganske tilfældigt – en forårsdag i 2017 til at tale om, at vi egentlig burde køre ned og udforske Champagne, møde champagnebønderne med de små champagnehuse og finde nogle flasker i Grand Cru områderne, der smagsmæssigt og kvalitetsmæssigt matcher det, vi elsker – men samtidig ligger i et andet prisleje.

Det gjorde vi – og absolut spontant fra den ene dag til den anden skaffede vi CVR-nr., fik import rettigheder og oprettede en Facebook-side, hvor vi på tætteste hold delte vores rejse – og afsted det gik!

Michael og Dinna Champagneforalle

På nul komma fem eksploderede interessen – og den drøm vi havde om at gøre champagne til allemandseje, den viste sig ikke var urealistisk.

Vi fik den idé, at tage ud og afholde private champagnesmagninger – i bedste Tupperware-homeparty-stil. Vi ønskede bare så inderligt at udbrede viden om og kærligheden til den bedste champagne – og ikke mindst budskabet om, at champagne SAGTENS kan købes til priser, hvor alle kan være med.

Oveni historien hører, at 14 dage efter idéen til alt det her udsprang, blev vi spontant beordret UD af vores ny-renoverede hus – der var galopperende skimmelsvamp i krybekælderen, der gjorde os og vores 3 drenge på henholdsvis 1, 5 og 17 år syge.

Så champagne-eventyret og drømmene blev udlevet og udviklet i den vildeste og mest udfordrende periode i vores liv – i en beboelsesvogn uden rindende vand på grund af frost i vinters – med kun få ejendele – i 9 måneder! Vi og vores 3 børn kæmpede med næb og kløer for at holde sammen, imens vores (før ny-renoverede) hus nu var et 2 meter dybt hul i jorden – samtidig med vi drømte og udlevede champagne-drømme om aftenen, når børnene sov!

NU er vi tilbage i huset igen, jeg sagde mit job op i april 2018 for at gå ALL IN på det her – og jeg er SÅ taknemmelig hver eneste dag, at jeg får muligheden for at leve af og med min hobby!

Hvor heldig har man lov at være!!!

Jeg er i Champagne i Frankrig en gang hver anden måned, vi samarbejder fast med 6 FANTASTISKE mindre champagnehuse, så godt som alle weekender er booket op med smagninger – hos både private og firmaer.

Kalenderen er SPÆKKET med de vildeste planer, fremtidige samarbejdesplaner og ting der venter – i november 2018 fødtes Champagnekassen, en medlemsklub, hvor vi sender champagne ud på abonnement. Vi er mildest talt blæst bagover af interessen! 

I gør alt det her muligt for os! TAK!

Min hustrus stædighed og ægte jyske sind – som har benene solidt plantet på jorden, så fokus aldrig forsvinder fra, at hvis noget er for alle, så skal priserne VÆRE for alle – og min viden om og lyst til at dele og fortælle hele verden om champagne har ført os hertil.

Og det her er slet slet ikke slut endnu! Vi er først lige begyndt!

BUBBLES MATTER!

Michael og Dinna

Du kan følge vores

Champagneeventyr på instagram

  • Har fundet de PERFEKTE sommerferie-champagner til en af sommermånederne - @champagnekassen - HERE WE GO ❤️
  • 💙 FARS DAGS GAVEN ANNO 2020 💙 ...ÅRHUNDREDETS FEINSMECKER... Ved du lidt om champagne, så ved du også, at årgangene 2008 og 2012 er stjerneårgange ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Derfor indeholder fars-dags-gaven anno 2020 disse 2 årgange fra et champagnehus, der kan noget HEEEELT og aldeles specielt - Champagne Gisèle Devavry 🍾🥂 FAR får et infoark med information om flaskerne, champagnehuset og årgangene. FAR får et håndskrevet FARS DAGS KORT. FAR får en online champagnesmagning PÅ FARS DAG hvor der følger meget mere champagne-nørderi om flaskerne 🍾 Det her kalder vi 💙 DEN FULDE PAKKE 💙 Link i bio
  • About last night - online champagnesmagning med kældermester Vincent Chaperon 🙌🏼🍾🥂 Mødte ham i november til smagningen på Dom Perignons slot i Champagne - Chateau de Saron - vildeste oplevelse nogensinde, hvor vi var 10 deltagere fra hele verden 🙌🏼 Taknemmelig for de oplevelser det her eventyr fører med sig ❤️ #domperignon #champagnelover #champagne #champagneforalle
  • ❤️ HAPPY MOTHERS DAY ❤️
  • Når 2 champagne-nørder får en på opleveren med nogle vilde flasker 😉🍾❤️ TAK for besøget @callahan1975 og familien 🙏🏻
  • 😍 OKAY OKAY - I SKAL SE DET HER 😍 Vi har lavet et samarbejde her i Greve, hvor vi bor. Mange lokale virksomheder har jo som I sikkert ved slået sig sammen for at lave lidt “larm” her under Corona. Vi har den VILDESTE lille butik her med den DYGTIGSTE Marie-Louise, der laver chokoladedekorerede jordbær @jordbaydk 🍓❤️ Vi ringede først til hende - og så til den lokale blomsterhandler - og har nu solgt den her lækre kombi til beboere i Greve. Søndag skal Michael så ud og aflevere mors-dags-gaverne personligt.... Er det ikke en fin gave ❤️❤️❤️❤️
Luk menu
×

Kurv