Et iværksættereventyr

en boblende rejse

..som man (næsten) kun tør drømme om.

Ingen af os havde hverken talt om og ej heller NOGENSINDE drømt om, at vores liv skulle udvikle sig i den her retning – det skete bare – med lynets hast! Interessen for champagne har været der længe – længst hos mig, fordi min hustru synes det var en dyr og fuldstændig vanvittig interesse (for nu at være helt ærlig).

En dyb passion og en autentisk og åbenhjertet fortælling

direkte fra hjertet

Det er os. Vejen her til har været et eventyr hele vejen igennem – det startede med en køretur til Champagne og et bagagerum fuld af champagne – efterfulgt af private champagnesmagninger i bedste Tupperware-homeparty-style. En Facebook side der eksploderede i løbet af ret kort tid – anbefalinger via mund-til-mund og efter relativ kort tid kunne vi mærke efterspørgslen var så massiv, at Michael sagde farvel til det traditionelle arbejdsliv i mediebranchen og kastede sig ud i at dele viden om og kærlighed til champagne på fuld tid.

I slutningen af 2018 blev drømmen om at sende champagne ud som et medlemskab, Champagnekassen, en realitet – at sikre medlemmerne en månedlig overraskelse og SELV-forkælelse – i bedste kvalitet, fra de helt små og ofte ukendte champagnebønder – og med en historiefortælling direkte fra hjertet – champagnebondens og vores hjerte. Vi er i Champagne mange gange om året, vi møder bønderne hjemme på champagnegårdene – og vi deler deres historier og anekdoter med medlemmerne. På de sociale medier kan man følge vores rejser, udvælgelser, tanker og overvejelser. Det er vores DNA – personlighed og nærvær i alt vi foretager os.

Michael og Dinna Champagneforalle

Vi er en champagne-FAMILIE

I dag er Dinna også fuld tid champagne-ambassadør og vores 3 drenge er en stor del af det, vi foretager os. Den store er voksen og er flyttet hjemmefra – men han er ansat som pakkemedhjælper for Champagnekassen. Vores små drenge føler ejerskab og er både med til at stable kasser og køre palleløfter – det er nemlig rigtig vigtigt for os, at de er med os i det hele.

Vi driver en webshop, vi laver champagnesmagninger og champagne-middage, vi arrangerer rejser til Champagne, champagneløb og champagnebryllupper og meget meget andet.

RE:USE

Vores fokus i de daglige processer på lageret er RE:USE og bæredygtighed. Champagnekasserne er produceret i Danmark og af bæredygtigt materiale, ofte kommer medlemmerne retur med de brugte kasser, som vi genbruger, vores tape er bæredygtigt, infoarket er trykt på genbrugspapir og sådan kunne vi blive ved.

Det er vigtigt, vores medlemmer og kunder ved, at omtanke og ordentlighed er vores fineste opgave – glade og tilfredse kunder er det altoverskyggende vigtigste for os.

Hvor heldig har man lov at være!!!

Jeg er i Champagne i Frankrig en gang hver måned, vi samarbejder fast med 6 FANTASTISKE mindre champagnehuse, så godt som alle weekender er booket op med smagninger – hos både private og firmaer.

Kalenderen er SPÆKKET med de vildeste planer, fremtidige samarbejdesplaner og ting der venter – i november 2018 blev Champagnekassen “født”, en medlemsklub, hvor vi sender champagne ud på abonnement. Vi er mildest talt blæst bagover af det hele! I 2021 blev vi af Dansk Erhverv kåret til Danmarks 3. bedste abonnement og vandt Greve Erhvervspris. Det er så vildt altså.

I gør alt det her muligt for os! TAK!

Min hustrus stædighed og ægte jyske sind – som har benene solidt plantet på jorden, så fokus aldrig forsvinder fra, at hvis noget er for alle, så skal priserne VÆRE for alle – og min viden om og lyst til at dele og fortælle hele verden om champagne har ført os hertil.

Og det her er slet slet ikke slut endnu! Vi er først lige begyndt!

BUBBLES MATTER!

Michael og Dinna