327B39DF-6195-45B7-A564-4CF5C53100FF

Kom til smagninger, events og tag på rejser sammen med os

For at fuldende hele champagneuniverset, arrangerer vi også en masse events, der allesammen har fokus på champagne og oplevelserne omkring det at nyde de perlende bobler. Nogle events er for alle – andre events er eksklusivt forbeholdt medlemmerne af Champagnekassen. Fælles for alle events er, at vi skal være sammen om at skabe minderne.

Kommende oplevelser

Champagnesmagning – MEUNIERDRUEN

Hvornår: 30. august 2024

Hvor: Greve Strandvej 18

Pris pr. person 695,- for 10 champagner incl brød 

Den her smagning er for dig, der har drømt om at dykke dybere ned i Meunier druen. For Meunier er nemlig ikke bare Meunier. Når man smager så mange champagner med samme drue får man kæmpe indsigt i, hvad jordbund og terroir gør.

Vil du nørde sammen med os?

Champagneoplevelse på Bornholm – 2 personer

Hvornår: 5.-6. oktober 2024

Hvor: Falcon Hotel på Bornholm

Pris for 2 personer i dobbeltværelse 3.995,-

Falcon er gået i hjertet på os – og du skal tage med, hvis du vil med på et event, hvor der er historie og en hel særlig bornholmsk ro og nærvær. Falcon Hotel er ikke lig noget andet, vi tidligere har set eller oplevet – og vi afslører ikke mere. 

Vil du med os på champagne-ophold i klipperne?

 

Kærlighedsophold på Schackenborg – for 2 personer

Hvornår: 14.-15. februar 2025

Hvor: Schackenborg Slot og Slotskro

Pris for 2 personer i dobbeltværelse 5.495,-

Det er vigtigt at huske at passe og pleje parforholdet. Og er der næsten nogen bedre måde end at gøre det på et slot og på en slotskro, hvor der er skruet HELT op for kærlighedsbarometeret?

Vil du med på kærlighedsophold?

Champagneeventyr på Schackenborg – for 2 personer

Hvornår: 26. – 27. april 2025

Hvor: Schackenborg Slot og Slotskro

Pris for 2 personer i dobbeltværelse 5.495,-

Vi var ikke et SEKUND i tvivl, da den her mulighed bød sig. Da vi så besøgte slottet første gang og mærkede stemningen, atmosfæren, betjeningen og magien – ja, så var vi tryllebundne begge to. Det her er særligt – og et indblik i en royal verden ikke set magen til.

Vil du med os på eventyr-ophold?

Bubbles background

Følg vores Champagnekanal på YouTube

Se kanalen

93% af vores kunder vender tilbage

Luksus som er alle pengene værd! At blive medlem hos Champagnekassen er ikke bare at modtage en pakke hver måned. Det er at blive lukket ind i Dinna og Michaels univers, hvor man ikke er et sekund i tvivl om, at de brænder for det de laver. Man bliver sat i centrum som kunde, er med på alle deres oplevelser, bliver en del af familien og så modtager man deres nøje udvalgte champagner. Jeg har aldrig oplevet, at føle mig så personligt modtaget i et abonnement før og jeg elsker at være en del af det. I gør det simpelthen bare så godt!
Mette Rosenfeldt
Champagnekassen
Jeres ordrebehandling og levering er simpelthen udenfor kategori! I leverer næsten hurtigere end man kan nå at bestille. Og er der ting I ikke har på lager, eller andre issues med ordren, så bliver man ringet op! Det er verdensklasse og I yder en helt enestående god service. Nå ja, og så ELSKER jeg mine abonnementer på Champagnekassen og Champagnekassen Limited, som måned efter måned overrasker og begejstrer mig.
Lars Olesen
Webshop
Jeg har været med i Champagnekassen i halvandet år, og jeg har set frem til kassen hver måned. Vigtigst af alt, så kører det praktiske på skinner, med et service-niveau man sjældent ser nogen andre steder. For mig er idéen med Champagnekassen at få smagt nogle andre champagner, end dem jeg selv lige finder i. Til det formål er champagnekassen bare perfekt! Produkter fra mindre kendte huse, men som er nøje udvalgt af ejerne, så det ikke bare er "hvad-som-helst", der havner i kassen.
Nicolai Larsen
Champagnekassen
Kunne jeg give 10 stjerner, havde Champagne for Alle fået det. Vi kom i den situation (her i corona krisen) at vores bestlling endte i Meny, istedet for på matriklen – jeg skrev til Michael og Dinna, og inden for kort tid skrev de at Michael ville hente kassen og leverer herhjemme på vores matrikel. Den vildest service og vi kan nu med champagne fejre bryllupsdag. Personlig og individuel betjening og man føler på ingenmåde at man er en kunde i mængden – kan kun anbefale Champagne for Alle.
Yvonne Hegaard Christiansen
Webshop
Det kan være langt mellem køb, hvor man føler man virkelig bliver positivt overrasket. Det gør man virkelig her, efter at have haft abonnement i lidt over 6 måneder, giver champagne kassen stadig følelsen af at have fødselsdag hver måned. Stort tak for der er kræset om det hver gang.
Kasper Lichtenstein Hansson
Champagnekassen
Uden tvivl verdens BEDSTE kundeservice. Aldrig før har jeg oplevet en virksomhed hvor kunderne er 110% i fokus. Man er aldrig i tvivl om, at hvis man har et spørgsmål er I klar på ingen tid med et svar. Har sågar oplevet at der gik mindre end 5 minutter fra jeg sendte en mail til jeg blev ringet op og blev mødt at den skønneste medarbejder, der med masser af glæde og smil i stemmen hjalp mig videre i min bestilling.
Victoria Nørskov
Webshop
Bedste service – EVER! Jeg bestilte fars dags-kassen med en anmodning om en tekst, i fald man kunne få vedlagt et personligt kort til modtageren. Jeg havde nærmest ikke fået trykket bestil, før jeg fik en sms-besked fra Dinna om, at hun havde skrevet et kort. Tusind, tusind tak, Dinna. Du aner ikke hvor meget det faktisk betyder – og han blev så glad og taknemmelig for gaven.
Tania Brask
Webshop
Herligt abonnement med fremragende champagner og gennemarbejdet koncept. Det er tydeligt at se passionen bag. Efter i sommer, at have besøgt et par af de huse, som vi har lært at kende gennem champagnekassen, så kan jeg også sige, at deres priser er yderst rimelige.
Louise Westh Olsen
Champagnekassen
Det lød lidt for nemt – champagne på abonnement. Men champagnekassen er MEGET mere end bobler. Det er to dedikerede mennesker, der generøst deler ud af deres passion og viden omkring champagnens univers. Det er den skønneste luksus at modtage månedens kasse, og vi er endnu ikke blevet skuffede. At lækre opskrifter følger månedens kasse, udvider blot horisonten i forhold til champagnens muligheder som ledsager til mad.
Hanne Jansfort
Champagnekassen