327B39DF-6195-45B7-A564-4CF5C53100FF

Kom til smagninger, events og tag på rejser sammen med os

For at fuldende hele champagneuniverset, arrangerer vi også en masse events, der allesammen har fokus på champagne og oplevelserne omkring det at nyde de perlende bobler. Nogle events er for alle – andre events er eksklusivt forbeholdt medlemmerne af Champagnekassen. Fælles for alle events er, at vi skal være sammen om at skabe minderne.

Kommende oplevelser

Rosé champagnesmagning

FULDT BOOKET

2. juni 2023 kl. 19 på Metalgangen 13 i Karlslunde.

Vi skal skyde sommeren igang med at smage en masse forskellige rosé-champagner.

Vi kommer til at smage på hele 10 vidt forskellige rosé-champagner – heriblandt Charles Heidsieck og Carbon.

Prisen er 550,- pr. person og er inkl. lidt brød, ost og pølse

34 pladser

Voirin Jumel vintage champagnesmagning

3. juni 2023 kl. 13 på Metalgangen 13 i Karlslunde.

Vi skal have en vertikalsmagning med hele 10 forskellige årgange produceret på 100% Chardonnay, fra Grand Cru Champagnehuset Voirin-Jumel

Prisen er 900,- pr. person og er inkl. lidt brød, ost og pølse

19 pladser

Charles Heidsieck champagnesmagning

4 PLADSER TILBAGE

Lørdag d. 17. juni 2023 kl.13.30 på Metalgangen 13 i Karlslunde.

Kældermesteren Cyril Brun er kåret som den bedste vinmager 2 år i træk og det er der en særlig grund til 😉
Kom med og lær mere om det smukke og historiefyldte champagnehus Charles Heidsieck.

Vi skal smage 8 forskellige champagner fra huset og kommer tæt på deres særlige baser, blends og årgange.

Prisen er 1.000,- pr. person og er inkl. lidt brød, ost og pølse.

Gastronomisk Champagnemiddag med overnatning på Bandholm Badehotel – 2 personer

FULDT BOOKET

Bandholm Badehotel fik nye ejere i foråret 2022. De har med en stor renovering, samt Køkkenchef, Nicky Arentsen, sat fuld fokus på forkælelse og gastronomiske oplevelser i verdensklasse.
Med i prisen er:

Ophold for 2 personer i Deluxe Dobbeltværelse

4 Retters Tastingmenu samt tilhørende champagnemenu

Kaffe og Petit Fours

Morgenmad med champagne – selvfølgelig

Smag forskellen – for begyndere – champagnesmagning

Fredag d. 20. okt. 2023 kl. 19.00 på Metalgangen 13 i Karlslunde.

Kom med dybere ind i den spændende verden af champagne.

Vi skal smage 9 forskellige champagner, og vi kommer helt tæt på forskellige druer, roséer og årgangs champagner.

Prisen er 650,- pr. person og er inkl. lidt brød, ost og pølse.

Der er 19 pladser tilgængeligt

Bubbles background

Følg vores Champagnekanal på YouTube

Se kanalen

93% af vores kunder vender tilbage

Luksus som er alle pengene værd! At blive medlem hos Champagnekassen er ikke bare at modtage en pakke hver måned. Det er at blive lukket ind i Dinna og Michaels univers, hvor man ikke er et sekund i tvivl om, at de brænder for det de laver. Man bliver sat i centrum som kunde, er med på alle deres oplevelser, bliver en del af familien og så modtager man deres nøje udvalgte champagner. Jeg har aldrig oplevet, at føle mig så personligt modtaget i et abonnement før og jeg elsker at være en del af det. I gør det simpelthen bare så godt!
Mette Rosenfeldt
Champagnekassen
Jeres ordrebehandling og levering er simpelthen udenfor kategori! I leverer næsten hurtigere end man kan nå at bestille. Og er der ting I ikke har på lager, eller andre issues med ordren, så bliver man ringet op! Det er verdensklasse og I yder en helt enestående god service. Nå ja, og så ELSKER jeg mine abonnementer på Champagnekassen og Champagnekassen Limited, som måned efter måned overrasker og begejstrer mig.
Lars Olesen
Webshop
Jeg har været med i Champagnekassen i halvandet år, og jeg har set frem til kassen hver måned. Vigtigst af alt, så kører det praktiske på skinner, med et service-niveau man sjældent ser nogen andre steder. For mig er idéen med Champagnekassen at få smagt nogle andre champagner, end dem jeg selv lige finder i. Til det formål er champagnekassen bare perfekt! Produkter fra mindre kendte huse, men som er nøje udvalgt af ejerne, så det ikke bare er "hvad-som-helst", der havner i kassen.
Nicolai Larsen
Champagnekassen
Kunne jeg give 10 stjerner, havde Champagne for Alle fået det. Vi kom i den situation (her i corona krisen) at vores bestlling endte i Meny, istedet for på matriklen – jeg skrev til Michael og Dinna, og inden for kort tid skrev de at Michael ville hente kassen og leverer herhjemme på vores matrikel. Den vildest service og vi kan nu med champagne fejre bryllupsdag. Personlig og individuel betjening og man føler på ingenmåde at man er en kunde i mængden – kan kun anbefale Champagne for Alle.
Yvonne Hegaard Christiansen
Webshop
Det kan være langt mellem køb, hvor man føler man virkelig bliver positivt overrasket. Det gør man virkelig her, efter at have haft abonnement i lidt over 6 måneder, giver champagne kassen stadig følelsen af at have fødselsdag hver måned. Stort tak for der er kræset om det hver gang.
Kasper Lichtenstein Hansson
Champagnekassen
Uden tvivl verdens BEDSTE kundeservice. Aldrig før har jeg oplevet en virksomhed hvor kunderne er 110% i fokus. Man er aldrig i tvivl om, at hvis man har et spørgsmål er I klar på ingen tid med et svar. Har sågar oplevet at der gik mindre end 5 minutter fra jeg sendte en mail til jeg blev ringet op og blev mødt at den skønneste medarbejder, der med masser af glæde og smil i stemmen hjalp mig videre i min bestilling.
Victoria Nørskov
Webshop
Bedste service – EVER! Jeg bestilte fars dags-kassen med en anmodning om en tekst, i fald man kunne få vedlagt et personligt kort til modtageren. Jeg havde nærmest ikke fået trykket bestil, før jeg fik en sms-besked fra Dinna om, at hun havde skrevet et kort. Tusind, tusind tak, Dinna. Du aner ikke hvor meget det faktisk betyder – og han blev så glad og taknemmelig for gaven.
Tania Brask
Webshop
Herligt abonnement med fremragende champagner og gennemarbejdet koncept. Det er tydeligt at se passionen bag. Efter i sommer, at have besøgt et par af de huse, som vi har lært at kende gennem champagnekassen, så kan jeg også sige, at deres priser er yderst rimelige.
Louise Westh Olsen
Champagnekassen
Det lød lidt for nemt – champagne på abonnement. Men champagnekassen er MEGET mere end bobler. Det er to dedikerede mennesker, der generøst deler ud af deres passion og viden omkring champagnens univers. Det er den skønneste luksus at modtage månedens kasse, og vi er endnu ikke blevet skuffede. At lækre opskrifter følger månedens kasse, udvider blot horisonten i forhold til champagnens muligheder som ledsager til mad.
Hanne Jansfort
Champagnekassen