champagnekassen_logo_black

Champagnekassen hver måned

2 Flasker af den bedste champagne hver måned – Ingen binding

595,- FRI FRAGT

Champagnekassen hver 2. måned

2 flasker af den bedste champagne hver 2. måned – Ingen binding

595,- FRI FRAGT

Kvalitet

Vi er tilstede i Champagne, vi besøger bønderne og er med der hvor det hele sker – og vi kan dermed på aller tætteste hold udvælge det bedste af det bedste til dig

Fleksibilitet

Du bestemmer, hvor ofte du vil have din Champagnekasse leveret, du kan sætte abonnementet i bero og opsige det uden varsel inden den 25. i måneden

Du fortjener det

I stedet for altid at vælge “pizza nr. 5” ønsker vi, at du skal få øjnene op for al den fantastiske champagne, der findes derude – på en nem og tilgængelig måde

Hvor ofte

Først vælger du, om du vil forkæle dig selv med 2 nye og spændende champagner hver eller hver anden måned. Du kan naturligvis altid ændre dit valg.

Frister

Hvis du tilmelder dig senest den 25. i en måned, kan du nå at modtage Champagnekassen den kommende måned.

Indtast oplysninger

Her oplyser du kontakt og leveringsoplysninger. Vi modtager MobilePay, Dankort, VISA og MasterCard.

Sæt dig tilbage og glæd dig

Champagnekassen vil blive leveret så tæt på den 1. i hver måned som muligt (med respekt for helligdage o.l)

Vores medlemmer er vilde med kassen

...det er vi ualmindeligt glade for - så har vi opnået det, vi drømte om!

Jakob Taul anbefaler

champagnekassen

Champagnekassen skuffer aldrig! Da jeg var barn, havde jeg et abonnement på Anders And, og jeg glædede mig. Nu er jeg oppe i alderen, men forventningens glæde er ikke blevet mindre, når jeg går og venter på månedens kasse!

Lisbet Nygaard anbefaler

champagnekassen

Hele konceptet ved Champagnekassen er fantastisk. Også bæredygtighed på kasserne er et kæmpe plus. Nogle abonnerer på aviser, andre på Champagnekassen. Og det sidste synes jeg bestemt et det lækreste og sjoveste.

Kisser Franciska anbefaler

champagnekassen

Det at få rykket ved oplevelsen af “almindelig nytårs champagne” er det fedeste. Med champagnekassen leveret hver anden måned er det hverdagsluksus der gør en “kedelig” tirsdag til ren selvforkælelse.

ChampagneForAlle.dk 01

Hjemmearbejdet

Vi laver en masse research hjemmefra og læser alt der er muligt om champagnehusene vi falder for, og sætter os ind i historierne bag champagnerne.

At få det under huden

Derefter rejser vi til Champagne i Frankrig og besøger champagnehusene. Vi møder familierne i øjenhøjde og fornemmer al arbejdet bag – og smager naturligvis en hel masse champagne.

Vi er 2 dybt passionerede champagne-entusiaster, der drømmer inderligt om at udbrede viden om og kærligheden til al den fantastiske champagne, der produceres i Champagne. Vi ønsker, at der skal drikkes mere champagne til den hjemmelavede burger med fritter – til snobrød en lun sommerdag hvor huden er solbrændt og humøret højt. Champagne er en hverdagsluksus og absolut ikke forbeholdt bryllupper og nytår – champagne er en oplevelse og en stemning, vi allesammen fortjener – i weekenden – til hverdag – og til fest!

DET er vores mål – og vores drøm!

Luk menu
×
×

Kurv