Hvem står bag?

En spændende og lærerig rejse sammen

PERSONERNE BAG

Champagnekassen drives af Dinna og Michael, og vores force er, at vi har dyrket champagne i RIGTIG MANGE år. Vi har siden 2017 importeret og solgt champagne – KUN champagne – både til “kenderne” og til de HELT nye champagne-entusiaster

EN LÆRING OG EN UDDANELSE

Vi tager dig med rundt i Champagne i Frankrig – nord og syd og igennem både rosé og vintage champagner. Du vil blive introduceret til det hele igennem de forskellige kasser – det er en spændende og lærerig rejse ud i champagne, der venter dig

HVORDAN VÆLGER I CHAMPAGNERNE?

Vi er i Champagne rigtig mange gange om året og besøger bønderne og får deres champagne, deres historie og familier helt ind under huden – og forelsker vi os i det hele, så tager vi prøver med hjem til yderligere en udvælgelsesproces

DEN ENDELIGE UDVÆLGELSE

Hjemme smager vi igen på flaskerne sammen med en nørdet jury af champagnekendere, og herefter udvælges husene, der kommer med i Champagnekassen. Vi stillerstore krav til de huse, der vælges ud

Vores medlemmer er vilde med kassen

…det er vi ualmindeligt glade for – så har vi opnået det, vi drømte om!

Se flere anbefalinger

Jakob Taul anbefaler
Champagnekassen

“Champagnekassen skuffer aldrig! Da jeg var barn, havde jeg et abonnement på Anders And, og jeg glædede mig. Nu er jeg oppe i alderen, men forventningens glæde er ikke blevet mindre, når jeg går og venter på månedens kasse!”

Lisbet Nygaard anbefaler
Champagnekassen

“Hele konceptet ved Champagnekassen er fantastisk. Også bæredygtighed på kasserne er et kæmpe plus. Nogle abonnerer på aviser, andre på Champagnekassen. Og det sidste synes jeg bestemt et det lækreste og sjoveste.”

Kisser Franciska anbefaler
Champagnekassen

“Det at få rykket ved oplevelsen af ‘almindelig nytårs champagne’ er det fedeste. Med champagnekassen leveret hver anden måned er det hverdagsluksus der gør en “kedelig” tirsdag til ren selvforkælelse.”

Velkomstkassen

Din aller første Champagnekasse er din Velkomstkasse. Med den kasse modtager du foruden champagnerne også et personligt brev, 2 champagneglas produceret i Champagne, en champagnestopper fra Champagne, der holder din champagne boblende i køleskabet i op til 4 dage – alt sammen udstyr der sørger for du er godt rustet til at rejse ud på en spændende rejse rundt i champagnens mange facetter sammen med os.

Infoarket

Champagnekassen er en helhedsoplevelse – og det betyder der med månedens flasker altid medfølger et infoark med en hel masse spændende og relevant information, der efterhånden som du modtager flere kasser gør dig til champagne-ekspert. Du vil blive klogere på champagne helt generelt men også på historierne om både champagnerne og champagnehuset repræsenteret i månedens Champagnekasse.

ChampagneForAlle.dk 01
Champagne for alle

Genbestilling

Hvis du forelsker dig hovedkuls i månedens flasker – hvilket mange GUDSKELOV gør – har du mulighed for at bestille ekstra af champagnerne indtil næste Champagnekasse sendes. Vi samler nemlig bestillingerne sammen og får medlemmernes favorit-flasker sendt hjem. På den måde er du altid sikret mere af det, du ikke kan leve uden.

Medlemskab

Som medlem er vores fineste opgave at sørge for, at du føler dig forkælet. Det gælder selvfølgelig med selve Champagnekassen men også med alt det udenom. Vi laver events KUN for medlemmer, vi får LIMITED champagner hjem til medlemmerne, vi arrangerer VIP rejser, inviterer dig ind FØR alle andre tik vores åbent hus og vi arbejder i det hele taget hele tiden på, at skabe ekstra værdi til medlemskabet.

Hver måned Hver 2. måned