Hvorfor elsker vi den…

Denne champagne, uden tilføjet sukker fra dosering, bevarer den oprindelige intensitet og friskhed af alluvial-kalksten terroir – vild flaske

Om champagnen

Høst år: 2018

Produktion: Der produceres 2000 om året

Lagringsperiode: 4 år

Vinificeringen og lagringen på fin bærme finder sted ved 50% i træfade (220L til 600L) i hele 10 måneder efter alkoholisk gæring, hvilket giver fylde og glathed til vinen.

Hertil kommer komplekse aromaer fra mikro-iltning.

En lagringsperiode på mindst 4 år, hvor flaskerne stables vandret, giver en rig aroma og en dejlig dvælende smag.

Om champagnehuset

Huset ligger i den mest vestlige del af Marne dalen i udkanten af Champagne.

Deres vinmarker, som alle ligger i bakkerne langs Marnefloden, stækker sig over kun 4 landsbyer og er fordelt på 23 marker. Første drue blev dyrket i 1955 – siden er de vokset fra 1 til 7,38 hk, hvilket svarer til 73.800 m2.

Nyeste mark: Les Barbieres 2023

Ældste mark: Les Luxembourgs 1945

Jean-Rémi og Mélanie er 4. generation, der dyrker druer i marken – men første generation af vinmagere.

Det vil sige, at de tidligere solgte al druemosten – men i dag producerer de deres egne helt ekstraordinære champagner.

Familien har 2 ansatte – Chantal og Lisa, som har arbejdet der i henholdsvis 20 og 30 år

De producerer kun økologiske champagner – fra og med høsten 2022 blev de certificeret. De har deres egne heste, der græsser mellem vinstokkene – det er så autentisk og frodigt, som det overhovedet kan blive. 

Michael fandt champagnehuset for 2 år siden, og vi har fået hele deres sortiment hjem her i starten af 2024. Vi er ene-importører i Danmark – og det er vi SÅ stolte af.