Hvorfor elsker vi den?

Fordi det her kit er udviklet til dig, der vil være sikker på en lækker champagneoplevelse den dag, studenten skal fejres

Om kittet

I denne box modtager du en vildt populær champagne fra vores faste sortiment. Den indeholder lidt ekstra sukker end hvad den klassiske brut champagne normalt indeholder – så vi er sikre på at ALLE – ung som ældre – elsker den. Desuden modtager du en transportabel champagnekøler og 4 plastglas – læs eventuelt mere om glassene via linket nedenunder.

Om champagnen

Sødmen er pakket ind i en forfriskende syre, så der er god ukompliceret balance mellem hindbær, jordbær og eksotiske frugter. I næsen moden mango, kiwi og søde sommerjordbær – snold for voksne.

4 champagneglas i lækker plast (så de nemt kan være i en taske eller pose på vejen – og nemt kan tages med hjem og genbruges på terrassen. Produceret af Lehmann i Frankrig.

Skal du bruge flere glas, finder du dem HER

Skal du bruge en ekstra flaske, finder du den HER

Om Champagne For Alle, Dinna og Michael

Vi er Dinna og Michael og vi udlever et champagnefamilieeventyr sammen med vores tre børn. Champagne var over nogle år blevet en hobby og udviklede sig til at blive et inderligt ønske om at dele ud og skabe oplevelser for mennesker omkring os. Vores venner og familie fulgte os fra start i en lille Facebookgruppe, når vi købte nye spændende flasker fra de små champagnehuse og snart voksede vores champagnefamilie sig meget stor på de sociale medier med champagneoplevelser som omdrejningspunkt.

I 2018 sagde Michael sit faste job op i et stort dansk mediehus for at være champagneambassadør på fuldtid, og i marts 2020 fulgte Dinna efter. Herfra gik det stærkt, og interessen for champagne-forkælelse, leveret til døren, blev meget større, end vi nogensinde turde drømme om.

Anerkendelser. Champagnekassen blev i foråret 2021 kåret til Danmarks 3. bedste abonnement på Børsen af Dansk Erhverv, og efterfølgende modtog vi Greve Erhvervspris, og hver eneste dag gør vi vores ypperste for at leve op til de helt utrolige anmeldelser, der ligger på Trustpilot og Facebook. Vi er dybt taknemmelige for hver og en af dem.

Hvad er vigtigt for os. Kundernes oplevelse og forventninger til os er det altoverskyggende vigtigste i alt, vi foretager os. Dernæst har vi fokus på bæredygtighed og prioriterer også dansk produktion overalt, hvor det er muligt.

Lyt med i afsnit 1 af vores Champagnepodcast – hvor vi fortæller om vores start som iværksættere og rejsen til, hvor vi er i dag. Tak, fordi du følger med.