Hvorfor skal FAR have denne?

Begge champagner har ALDRIG været i Danmark tidligere – og den ene vil KUN komme på udvalgte restauranter (by the glas) og serveres til MEGET særlige events. TOTAL OG ALDELES SÆRLIG FLASKE. Den anden er enkeltmarksvin – fadlagret. Den her BOX vil slå benene væk under enhver “VERDENS BEDSTE FAR”

Om champagnerne

Det her er 2 champagner fra aller aller øverste hylde. Den ene flaske skulle Michael nærmest overtales til at have med i årets Fars Dags Box – for ellers er den kun tilgængelig på udvalgte restauranter og særlige events. Fra champagnehuset A. Chauvet. Lavet på 100% Pinot Noir fra Tours Sur Marne. 4 landsbyer: Verzy og Verzenay plus Ambonnay og Bouzy – de 4 største Pinot Noir landsbyer.
95% er fra høsten 2018 – 5 % Reservevin fra tidligere årgange. Der er kun lavet 1900 flasker og alle er nummererede på flasken.

Den anden champagne er en enkeltmarksvin fra året 2017 fra Pol Couronne – nogle af jer kender huset fra Nytårsboxen, hvor deres VANVITTIGE årgang 2012 var med.
100% Meunier og der er kun lavet 1500 flasker. Det er en af de vildeste Meunier flasker Michael nogensinde har smagt.

VI SENDER KASSEN MANDAG DEN 3. JUNI – (FARS DAG ER DEN 5. JUNI)

Om indholdet

Vi har fokuseret på, at det skal være “VIP” at få fingrene i den her box. Det er VALUE FOR MONEY – den ene flaske kommer ikke på webshoppen, for Michael vil gemme champagnerne til helt særlige begivenheder – og ja – dette blev så dette års FARS DAGS GAVE:

Infoark og online champagnesmagning medfølger – det her er forkælelse gange 1000.

VI LAVER KUN 60 BOXE – FØRST TIL MØLLE