Hvorfor vi elsker den…


Det kræver en stor kvalitet på en champagne at producere en særlig flaske uden sukker – det har Thierry formået her

Om champagnen

Dejlig balance mellem grønne frugter som pære og æble sammen med citrus og passionsfrugt. I slutningen en sprød og lækker mineralitet.

Sprød pære, brioche og passionsfrugt.

Om champagnehuset

Thierry og hans søn William er nogle af de mest passionerede og kompromisløse vinproducenter, vi har mødt på vores rejser i Champagne. De brænder for dét, de laver – og det kan vi spejle os 100% i. Deres champagner er helt særlige og enestående. Hvert glas emmer af deres personlige champagnedrømme og stolthed over familiens vinmarker tæt på Cramant. Far og søn laver bare selv 15.000 flasker champagne hvert år i deres garage under huset – det er det antal, de lige akkurat har plads til – resten af deres druer sælger de til store champagnehuse. Thierry var en af de første champagnebønder, som vi faldt for og bare måtte have i vores faste sortiment. Udover at være en dybt lidenskabelig champagneproducent er både han og William yderst festlige folk at besøge. Vil man smage stor og personlig champagnestil – så har Thierry Bourmault dét, der skal til.