Hvorfor elsker vi den?

Studenterfesten er vel en af de største fester i livet – på linie med bryllup, konfirmation og dåb. Derfor synes vi, du skal sørge for at skabe minder, I ikke sådan lige glemmer – DET kan champagne bidrage til

Om kittet

I denne box modtager du 2 vildt populære champagner fra vores faste sortiment – en hvid og en rosé fra det højt elskede champagnehus Yves Delporte.

Blanc de Blancs:

Flasken er en Blanc de Blancs – hvilket vil sige, den er produceret på 100% Chardonnay-druer. Den indeholder 7 gram sukker pr. liter – og er dermed brut.

Masser af frugtsødme fra jordbunden – den er rund og lækker i udtrykket. Mundvandsdrivende og helt fantastisk – GLÆD DIG til at smage.

Rosé champagne:

En rosé med smukke noter af jordbær fra skovbunden, den er dejlig rund og afbalanceret og smagen holder ved længe. Den perfekte rosé – hvis du spørger os. Den indeholder 8 gram sukker pr. liter – og er dermed brut.

90% Chardonnay, 10% Pinot Noir (rødvin).

Hvad er der mere med?

6 champagneglas i glas (30 cl.) – produceret af Lehmann i Frankrig.

En champagnestopper, du kan sætte i flasken, hvis I nu mod forventning ikke får drukket det hele. En prop kan holde din champagne boblende i op til 5 dage i køleskabet.

Skal du bruge flere glas, finder du dem HER

Skal du bruge flere champagner end de to, der er med her, sender du os blot en mail eller messenger-besked – eller giver Michael et kald på 30 60 61 55, og vi hjælper dig med at sammensætte helt efter dine behov.

Om Champagne For Alle, Dinna og Michael

Vi er Dinna og Michael og vi udlever et champagnefamilieeventyr sammen med vores tre børn. Champagne var over nogle år blevet en hobby og udviklede sig til at blive et inderligt ønske om at dele ud og skabe oplevelser for mennesker omkring os. Vores venner og familie fulgte os fra start i en lille Facebookgruppe, når vi købte nye spændende flasker fra de små champagnehuse og snart voksede vores champagnefamilie sig meget stor på de sociale medier med champagneoplevelser som omdrejningspunkt.

I 2018 sagde Michael sit faste job op i et stort dansk mediehus for at være champagneambassadør på fuldtid, og i marts 2020 fulgte Dinna efter. Herfra gik det stærkt, og interessen for champagne-forkælelse, leveret til døren, blev meget større, end vi nogensinde turde drømme om.

Anerkendelser. Champagnekassen blev i foråret 2021 kåret til Danmarks 3. bedste abonnement på Børsen af Dansk Erhverv, og efterfølgende modtog vi Greve Erhvervspris, og hver eneste dag gør vi vores ypperste for at leve op til de helt utrolige anmeldelser, der ligger på Trustpilot og Facebook. Vi er dybt taknemmelige for hver og en af dem.

Hvad er vigtigt for os. Kundernes oplevelse og forventninger til os er det altoverskyggende vigtigste i alt, vi foretager os. Dernæst har vi fokus på bæredygtighed og prioriterer også dansk produktion overalt, hvor det er muligt.

Lyt med i afsnit 1 af vores Champagnepodcast – hvor vi fortæller om vores start som iværksættere og rejsen til, hvor vi er i dag. Tak, fordi du følger med.