De ultimative sommerchampagner

Dem der sætter en fed streg under din sommerferie og skaber evige minder med dem du holder af

Om champagnerne

Pierre Boever Dames de France

I smagen er der saftige ferskner og abrikoser i smuk forening med noget ristet toast i en god balance. Den er rund, generøs og har en lang finish.

Den dufter skønt af citroner, mandariner og kandiserede frugter.

Pierre Boever Rosé

Champagnen har tydelige smagsnoter af røde frugter så som modne hindbær og smagfulde blåbær. Den er velafbalanceret og rund i udtrykket – super god hvis du vil sikre dig dine gæster skal forelske sig i det, du serverer.

Frugtig rosé champagne hvor du vil fornemme både kirsebær og citrus i næsen

Om champagnehuset

Dette fantastiske Grand Cru champagnehus ligger nordøst for Èpernay. Det er 3. generation, der driver champagnehuset i dag. De fremstiller kun 20.000 fantastiske flasker champagne om året. Når høsten er god, producerer de en smule mere – og er den dårlig, producerer de lidt mindre. Hele eventyret startede i 1946, hvor Thomas´ bedsteforældre dyrkede og leverede druer til det store og anerkendte champagnehus Bollinger. Det år havde Boever besluttet at vente lidt med at høste, for at sikre sig at alle druer var HELT parate. Skæbnen ville, at alle andre champagnebønder havde høstet, og Bollinger havde fået de druer, de havde brug for. Derfor købte familien Boever deres egne tønder og vinpresse – og det var så starten på det champagneeventyr, de udlever i dag. De her flasker skal opleves