Hvorfor elsker vi dem…

Sommer er lig med TID MED DEM DU HOLDER AF. Derfor har vi sammensat den ultimative forkælelse til jer, der vil være sikker på BULLSEYE hvad angår lækre flasker i sommervarmen

Om champagnerne

Casters Liebart René Marcel – kan drikkes til en salt snack – eller til en omgang skaldyr på terrassen

Druerne i denne cuvée champagne er fra Bedstefarens mark – så champagnen er fra druer der har vokset på 60 år gamle vinstokke. Det her er Casters Liebarts “top af kransekagen” – for nu at sige det på dansk.

Hvide blomster og hvide frugter går igen – så som lychee og subtile noter af melon.

I næsen er den enormt delikat og fuld af elegance.

Casters Liebart – Vincent – bare så skøn en flaske – nyd den BARE FORDI – og så er den SMUK som BARE POKKER

På grund af lang aldring er denne Blanc de Noirs fuld af kraft og rigdom. Inden andengæringen på flaske i 72 måneder har den lagret på 225 liters Burgundy Grand Cru-fade og har dermed opnået mere dybde og struktur.

Masser af røde frugter. En intens næse, frisk og udtryksfuld på samme tid.

Om champagnehuset Casters Liebart

Vi er fuldstændig smaskforelskede i Cécile og David Casters personligheder og champagner. Så nemt kan det siges.

Det her er en smuk familie-fortælling, der begynder tilbage i Damery i 1857, da vinbonden Eugène Cadel beslutter at producere champagne i eget navn. Eugène fik en datter og senere også en svigersøn, piloten René Filaine, som i 1900 rejste rundt i hele Frankrig for at hjælpe til med at sælge svigerfars champagner. Filaine deltog i 1. verdenskrig – Cécile og David Casters har flotte billeder af ham ved hans lille fly og hans imponerende moustache, som de stolt viser frem.

Endelig i 1944 kom familienavnet ”Casters” ind på banen. Datteren Marguerite Filaine blev gift med Louis Casters, der var kommet fra Belgien med sin familie i 1920’erne. Nu var Casters navnet så på plads.
I 1969 giftede Vincent Casters sig med Liliane Liébart, der selv kom fra en 100 år gammel vinfamilie. De overtog godset og skabte Casters Liébart-brandet. Dermed var banen kridtet for at deres søn, David Casters og hans hustru Cécile, som bringer vinmarker med fra sin egen 120 år gammel vinfamilie i Saint Martin d’Ablois, ind i ægteskabet, så de sammen kunne overtage bedriften på i alt 11 hektar marker i Damery.

Champagnehuset er HVE-certificeret – certificeringen der bekræfter, at de dyrker champagne med respekt for miljøet. De har kæmpe fokus på biodiversitet og bæredygtige dyrkningsprincipper. Vi tør godt allerede nu afsløre, at vi ikke kommer til at slippe det her hus. Der er så meget guld gemt i deres kælder, og så mange kærlighedshistorier vi skal have fortalt – så glæd dig til endnu mere.