Hvorfor vi elsker den…

 En champagne på udelukkende Meunier-druer kan noget helt særligt – der er dømt frugtnoter og power – samtidig med let elegance

Om champagnen

Smagen er mineralsk og enormt frugtig på samme tid. Meunier-duen giver champagnen de her virkelig smagsfulde noter, der vil fylde din mund med spændende frugtige noter.

I næsen vil du fornemme modent frugtigt æble, sødmefuld fersken, ananas og en snert af den helt særlige passionsfrugt

Om champagnehuset

I den smukke by Chaumuzy, mellem Epernay og Reims, ligger champagnehuset Salmon, som producerer bare 90.000 flasker om året. Champagnehusets historie spænder over 3 generationer, og hele vejen igennem har den smukke og legendariske luftballon, der er afbilledet på flasken, spillet en rigtig stor rolle. Hele familien er passionerede ballonflyvere, og de elsker at svæve hen over de smukke marker i Champagne. De producerer champagnerne via bæredygtige metoder – noget de har prioriteret, allerede inden det blev vigtigt. De ejer over 10 hektar jord, hvor hele 85% er beplantet med Meunier-druer. Salmon-champagnerne har været med i Champagnekassen, og var så enormt populære blandt medlemmerne, at vi har valgt at have dem i det faste webshop-sortiment, så flere kan få muligheden for at opleve dem.