• Home
  • Webshop
  • Champagnehus
  • Richard Juhlin Rosé – alkoholfri

Hvorfor elsker vi den…

Fordi eksperter medgav, at der var tale om nogle af de bedste bobler, der foreløbig er produceret hvis præmissen er 0 tolerance overfor alkohol

Om den mousserende alkoholfrie vin

Richard Juhlin har været med til at udvikle denne alkoholfri rosé mousserende vin, der er lavet på Chardonnay og Pinot Noir druer. Vinen er lagret 12 måneder på fad, hvilket giver den bedste smag.

Richard Juhlins alkoholfri rosé har en silkeblød konsistens og noter af søde bær, æbler og citrus. Den passer perfekt til aperitif og desserter.

Serveres gerne temmelig afkølet. 7-9 grader vil være passende hvis den skænkes som aperitif. Ellers et par grader varmere for eksempel til desserter.

Om Richard Juhlin

Det vakte forundring, da det i det sene efterår 2015 kom frem, at den svenske Champagneekspert Richard Juhlin var blevet overtalt til at lægge navn til en ny serie af mousserende vine uden alkohol, som det lille svenske firma MRG Wines lancerede som ”Richard Juhlin Non Alcoholic Premium Wines”. Var manden der snart har smagt 9.000 forskellige Champagner blevet syg? Var han i færd med at kompromittere sig?

Efterhånden som flere og flere fik smagt denne Richard Juhlins mousserende alkoholfrfie vine blev forundringen imidlertid vekslet til respekt. Andre eksperter medgav, at der var tale om nogle af de bedste bobler, der foreløbig er produceret hvis præmissen er 0 tolerance overfor alkohol, og med et slag blev det lidt mindre kedeligt at skulle vige udenom alkoholiske drikke.

Richard Juhlin deltager ikke i produktionen, men godkender slutresultatet.