Hvorfor vi elsker den…

Fordi dessertvin på champagnedruer er GANSKE særligt. OBS – uden bobler

Om champagnen

Sødmefuld på den helt rigtige måde. En god mellemting mellem en dessertvin og en portvin. Modne frugter – så som blomme, abrikos og moden fersken.

Om champagnehuset

Haton-huset er et af de mere velrenommerede og internationalt anerkendte champagneproducenter – faktisk ligger de i Top 30 – og vi fik stjerner i øjnene, da vi smagte deres flasker for første gang.

74-årige Papa Jean-Noël har som 3. generation lagt navn – og krop – til champagnehusets gode renommé, og selv om sønnike Sébastien i dag som uddannet ønolog har hovedansvaret for produktionen i kældrene, er Papa ikke sådan at ryste ned af vin-grenen – og heldigvis for det – for far og søn starter de lange arbejdsdage kl. 5.30 i tæt samarbejde om hver eneste flaske. Mor Madame Rosine styrer administrationen med fast hånd. Det er en familie, der véd, hvad de laver, og de er dybt passionerede omkring håndværket bag hver eneste flaske