Hvorfor elsker vi den…

Tidligere leverede Boever alle deres druer til champagnehuset Bollinger – i dag laver de deres egen champagne af druerne. Virkelig dejlig champagne til rigtig mange anledninger.

Om champagnen

I smagen er der saftige ferskner og abrikoser i smuk forening med noget ristet toast i en god balance. Den er rund, generøs og har en lang finish.

Den dufter skønt af citroner, mandariner og kandiserede frugter.

Om champagnehuset

Dette fantastiske Grand Cru champagnehus ligger nordøst for Èpernay. Det er 3. generation, der driver champagnehuset i dag. De fremstiller kun 20.000 fantastiske flasker champagne om året. Når høsten er god, producerer de en smule mere – og er den dårlig, producerer de lidt mindre. Hele eventyret startede i 1946, hvor Thomas´ bedsteforældre dyrkede og leverede druer til det store og anerkendte champagnehus Bollinger. Det år havde Boever besluttet at vente lidt med at høste, for at sikre sig at alle druer var HELT parate. Skæbnen ville, at alle andre champagnebønder havde høstet, og Bollinger havde fået de druer, de havde brug for. Derfor købte familien Boever deres egne tønder og vinpresse – og det var så starten på det champagneeventyr, de udlever i dag. De her flasker skal opleves.