• Home
  • Webshop
  • Champagnehus
  • Påskeboxen – forkælelsesgaranti

Hvorfor elsker vi den?

Fordi julen varer lige til påske – og til påske skal den have en ORDENTLIG en over nakken, så det stadig føles lidt som jul. Det her er en vild box med 2 vildt populære champagner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Cuvée Vincent, Casters Liebart

Sprød og livlig champagne med perfekt balance mellem syre og frugt.

Limefrugt og solmodne citroner – sprængfuld af alle de bedste egenskaber ved en champagne. En af vores absolut favoritter fra Casters Liebart.

Vi er fuldstændig smaskforelskede i Cécile og David Casters personligheder og champagner. Så nemt kan det siges.

Det her er en smuk familie-fortælling, der begynder tilbage i Damery i 1857, da vinbonden Eugène Cadel beslutter at producere champagne i eget navn. Eugène fik en datter og senere også en svigersøn, piloten René Filaine, som i 1900 rejste rundt i hele Frankrig for at hjælpe til med at sælge svigerfars champagner. Filaine deltog i 1. verdenskrig – Cécile og David Casters har flotte billeder af ham ved hans lille fly og hans imponerende moustache, som de stolt viser frem.

Endelig i 1944 kom familienavnet ”Casters” ind på banen. Datteren Marguerite Filaine blev gift med Louis Casters, der var kommet fra Belgien med sin familie i 1920’erne. Nu var Casters navnet så på plads.
I 1969 giftede Vincent Casters sig med Liliane Liébart, der selv kom fra en 100 år gammel vinfamilie. De overtog godset og skabte Casters Liébart-brandet. Dermed var banen kridtet for at deres søn, David Casters og hans hustru Cécile, som bringer vinmarker med fra sin egen 120 år gammel vinfamilie i Saint Martin d’Ablois, ind i ægteskabet, så de sammen kunne overtage bedriften på i alt 11 hektar marker i Damery.

Champagnehuset er HVE-certificeret – certificeringen der bekræfter, at de dyrker champagne med respekt for miljøet. De har kæmpe fokus på biodiversitet og bæredygtige dyrkningsprincipper. Vi tør godt allerede nu afsløre, at vi ikke kommer til at slippe det her hus. Der er så meget guld gemt i deres kælder, og så mange kærlighedshistorier vi skal have fortalt – så glæd dig til endnu mere.

Blanc de Blancs, Haton

Utrolig raffineret champagne. Citrusfrugter og mandarin og en dejlig toastet finish.

Aromaer af både roser og akacieblomster.

Haton huset er et af de mere velrenommerede og internationalt anerkendte champagneproducenter – faktisk ligger de i Top 30.

74-årige Papa Jean-Noël har som 3. generation lagt navn – og krop – til champagnehusets gode renommé, og selv om sønnike Sébastien i dag som uddannet ønolog har hovedansvaret for produktionen i kældrene, er Papa ikke sådan at ryste ned af vin-grenen – og heldigvis for det – for far og søn starter de lange arbejdsdage kl. 5.30 i tæt samarbejde om hver eneste flaske.

Mor Madame Rosine styrer administrationen med fast hånd. Det er en familie, der véd, hvad de laver, og er dybt passionerede omkring håndværket bag hver eneste flaske.