• Home
  • Webshop
  • Middag og champagne på Ny Hattenæs (uden overnatning)

Hvorfor du ikke må gå glip af det her

Fordi vi har planlagt en aften, hvor alt går op i en højere enhed

Om middagen

Prisen er for 1 person – gourmetmiddag og champagnemenu lørdag den 2. marts 2024.

Kl. 18.30 mødes vi til middagen og starter med 3 forskellige snacks efterfulgt af en 4 retters gourmetmenu. 

Efter middagen serveres kaffe og 3 slags sødt fra konditoren.

Vi skal smage og nyde i alt 10 vilde champagner sammen med retterne.

Om Ny Hattenæs – Silkeborg

Lokale producenter: Køkkenet på Ny Hattenæs tager udgangspunkt i lokale producenter, som leverer friske råvarer til vores køkken. Vores fornemste opgave er at vise respekt for de dugfriske grønsager, mejeriprodukter, fisk og kød, som vi arbejder med og gøre så lidt som muligt ved den enkle råvare, så de viser sig fra deres skønneste side, som naturen har skabt dem.

Champagnerne er specielt udvalgt til at komplimentere alle retterne.

Det her bliver en smagsoplevelse, du sent vil glemme ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️