Hvorfor elsker vi den?

Den ene champagne er en enkeltmarks-champagne. Den anden er en rosé fra anerkendte Collery
 

Champagne Arnaud Beaufort & Fils, Cuvée des Neigettes Brut

2015-høsten

Druesammensætning: 100% Chardonnay

Duft/smag: Frisk og sart med noget hav, grapefrugt og citron. Liljekonvaller, friskkværnet smør, brødkrummer, salty og med en meget flot syre. Meget harmonisk og med en dejlig kompleksitet.

Energifyldt og med en lang og elegant mineralsk afslutning.

Passer godt til: Her kan du godt ofre de allerbedste skaldyr som jomfruhummer og hummer. Faste fisk som havtaske, multe og tun – rå såvel som lynstegt på panden eller grillen.

Sukkerindhold: 8 gram/liter

Collery Rosé

Smag/duft:

Charmerende gane
fuldender strukturen med citrus, morelkirsebær og mirabelleblomme. En dejlig syrlig ramme balancerer elegant denne cuvée. Denne Rosé Brut ved, hvordan man skiller sig ud takket være den
strukturerede næse med noter af hindbær og roser.

Champagnehuset Collery er beliggende i Aÿ og her har de fremstillet deres verdenskendte champagner siden 1893. Collery siger selv, at de skaber følelser på flaske. De ord er vi vilde med og FULDSTÆNDIG enige i. Huset laver udelukkende Grand Cru champagner, hvilket vil sige kvaliteten er i top. Da Michael smagte de her flasker føste gang var vi slet ikke i tvivl. Det er Champagne For Alles nyeste skud på stammen, og de her flasker ved vi bliver populære.