Masser af røde frugter især kirsebær. Du vil også fornemme solmodne stikkelsbær.
Masser af frugt og elegant sødme. Florale noter som rose og jasmin – plus en spændende eftersmag af honning og citrus. Masser af balance og harmoni.
Champagnehuset Louis Massing ligger i hjertet af det prestigefyldte område Côte des Blancs. Huset har eksisteret siden 1936. I dag er det Estelle Moroy, der er 3. generation, samt hendes mand Jean-Bernard og deres søn Julien, der driver huset efter de gamle og værdifulde traditioner.
De dyrker hovedsageligt Chardonnay, og alle druerne kommer fra områder, der er klassificeret Grand Cru. De laver deres egne champagner fra nøje udvalgte parceller.
Jean-Bernard og sønnen er meget nørdede, når det kommer til blanding af deres vine, og de går altid meget op i at udvælge de helt rigtige marker til deres forskellige cuvéeer. DET kunne Michael snakke rigtig længe med dem om.
Noget andet, der også er ganske særligt, og som Michael hurtigt faldt for, er at de ikke blander årgangene på deres non vintage (ikke årgangs) champagner. De bruger altid rene høstår – også selvom de ikke deklarerer champagnerne som årgange.
3