• Home
  • Webshop
  • Kærlighedsophold på Schackenborg – 2 personer i SUITE

Hvorfor skal du deltage?

Forestil dig et overdådigt royalt slot i de smukkeste omgivelser i Møgeltønder. Så tilføjer du sublime champagner og udsøgt gourmet-mad og topper det hele med en vanvittig dygtig og nærværende betjening. Så har du svaret

Om kærlighedsopholdet

Det her er noget nær det mest eventyrlige gourmet- og champagneophold til dato. Her er hele pakken – det her MÅ du simpelthen bare ikke gå glip af.

Hvad kan jeg forvente?

15:00 TJEK IN 

16:00 Privat og en helt eksklusiv rundvisning på slottet – og efterfølgende nyder vi et glas champagne i en af de overdådige slotsstuer.

17:00 Nyd en gåtur i slotshaven eller mellem de smukke stråtækte huse i området omkring slottet. Nap en drink i baren eller slå benene op på værelset. Du bestemmer selv.

18:30 Vi mødes omklædte til middagen i den nyrenoverede Slotskro.

Her vil kokkene fra Schackenborg og Michael fra Champagne For Alle skiftevis forkæle og fornøje gæsternes smagsløg med snacks og forskellige retter med råvarer fra lokalområdet – krydret med de perfekt tilpassede champagner.

23:00 (cirka) Efter middagen er man velkommen til at fortsætte på egen hånd i baren.

8:30 – 10 Morgenmad – igen med lokale råvarer og selvfølgelig champagne. Morgenmaden er på vores “Top 3” over lækreste morgenmad nogensinde. Gennemført, hjemmelavet og udsøgt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

11:00 CHECK UD – hjemrejse 

Pris for 2 personer i dobbeltværelse 6.495,-

Ønsker I at forlænge opholdet med en ekstra overnatning, er prisen 1095,- incl morgenbuffet for 2 personer – dette aftales direkte med Schackenborg Slotskro HER

Om Schackenborg Slot og Slotskro

Schackenborg Slot er et meget magisk og særligt sted – det mærker man tydeligt fra det sekund, man træder ind af slotsporten. 

Hans Kongelige Højhed Prins Joachim var ikke mere end ni år, da han fik Schackenborg Slot overdraget af Hans Schack. Lensgreveparret Hans og Karin Schack var barnløse, og i midten af 1970’erne blev tanken om at overdrage slottet til Prins Joachim offentliggjort, men det blev først stadfæstet i 1978, da prinsen var ni år gammel. Prins Joachim boede på slottet i 21 år – og i dag bruger Prins Joachim og Prinsesse Marie samt deres børn Schackenborg Slot som familiens andet hjem. 

Vi skal både nyde champagne på selve slottet – og vi skal ind og både se og føle historiens vingesus fra første parket. Det her er en oplevelse af de helt særlige.

Men vi skal også nyde atmosfæren på Slotskroen lige ved siden af – her er serviceniveauet og maden simpelthen i en liga for sig. 

Det var det ALLER ALLER første, vi faldt for – personalets nærvær – deres professionalisme, engagement og den magi de skaber for gæsterne.