Champagne til julemaden – Rosé fra Collery
Charmerende gane
fuldender strukturen med citrus, morelkirsebær og mirabelleblomme. En dejlig syrlig ramme balancerer elegant denne cuvée. Denne Rosé Brut ved, hvordan man skiller sig ud takket være den
strukturerede næse med noter af hindbær og roser.
Ratafia til risalamanden (dessertvin på champagnedruer)
Ikke mousserende. Skal nydes iskold. Der kan forekomme små aflejringer nede i flasken – ryst den blot en lille smule inden servering.
Om champagnehuset
Champagnehuset Collery er beliggende i Aÿ og her har de fremstillet deres verdenskendte champagner siden 1893. Collery siger selv, at de skaber følelser på flaske. De ord er vi vilde med og FULDSTÆNDIG enige i. Huset laver udelukkende Grand Cru champagner, hvilket vil sige kvaliteten er i top. Da Michael smagte de her flasker føste gang var vi slet ikke i tvivl. Det er Champagne For Alles nyeste skud på stammen, og de her flasker ved vi bliver populære.
Lyt med på Spotify:
Lyt med på Apple Podcast:
https://podcasts.apple.com/dk/podcast/21-anbefalinger-jul-og-nyt%C3%A5r/id1553683827?i=1000544053257