Hvorfor elsker vi den…

Hervé har lavet en fantastisk vintage champagne her. Den er i god balance, forfriskende og decideret harmonisk i sit udtryk. Man har ikke lyst til at slippe sit glas igen

Om champagnen

Klar syre og alt det du dufter, går heldigvis igen i smagen. Frugtig og opløftende. Den dufter særligt dejligt af aromatisk citrus, pærer, eksotiske frugter og smør.

Om champagnehuset

I hjertet af Côte des Blancs ligge dette fuldstændige champagnehus, som er drevet af Hervé og hans datter Nina Dubois. Hervé er oldesøn til Paul Dubois, der stiftede champagnehuset for mere end 100 år siden. Han brugte heste til at fragte druer på, og da fodret til hestene var dyrt, købte han endnu mere land i Champagne, hvor han dyrkede korn til dem. I dag er Dubois´s champagnemarker spredt over Avize i Côte des Blancs, i Montagne des Reims og ved Epernay i Marnedalen. Alle Dubois´s vinplanter står solidt i Grand Cru marker, som betyder, at champagnerne stammer fra 17 udvalgte landsbyer i Champagne. Huset i Dubois producere kun 45.000 flasker om året – det er altså et ganske lille champagnehus. For at forklare lidt nærmere om størrelsen, har de kun to ansatte, der begge har arbejdet for dem siden 90érne. Deres fineste formål er at dyrke champagne i respekt for naturen.