Hvorfor vi elsker den…

Det er den bedste rosé champagne, Michael har smagt til dato – det må være den ultimative grund

Om champagnen

Smuk og glimtende laksefarvet i glasset dufter den af røde hindbær, rød grape og ribs. I smagen dukker der moden klementin op sammen med lidt Piratos lakrids i den lækre afslutning. Den er kraftig og helt særlig

Passer godt til: Et godt gammeldags ostebord, en klassisk fransk ret som Canard a l’Orange, og laaaangtidsstegte svinekæber. Den vil også klæ’ en hjemmelavetappelsinis med et drys af lakrids og en smule lakridssirup.

Sukkerindhold: 7g/liter

Om huset

Haton-huset er et af de mere velrenommerede og internationalt anerkendte champagneproducenter – faktisk ligger de i Top 30 – og vi fik stjerner i øjnene, da vi smagte deres flasker for første gang.

74-årige Papa Jean-Noël har som 3. generation lagt navn – og krop – til champagnehusets gode renommé, og selv om sønnike Sébastien i dag som uddannet ønolog har hovedansvaret for produktionen i kældrene, er Papa ikke sådan at ryste ned af vin-grenen – og heldigvis for det – for far og søn starter de lange arbejdsdage kl. 5.30 i tæt samarbejde om hver eneste flaske. Mor Madame Rosine styrer administrationen med fast hånd. Det er en familie, der véd, hvad de laver, og de er dybt passionerede omkring håndværket bag hver eneste flaske