Hvorfor elsker vi den…

Fordi det her er en mundvandsdrivende blanc de blancs, du er nødt til at prøve

Om champagnen

Utrolig raffineret champagne. Citrusfrugter og mandarin og en dejlig toastet finish.

Aromaer af både roser og akacieblomster.

Om champagnehuset

Haton huset er et af de mere velrenommerede og internationalt anerkendte champagneproducenter – faktisk ligger de i Top 30.

74-årige Papa Jean-Noël har som 3. generation lagt navn – og krop – til champagnehusets gode renommé, og selv om sønnike Sébastien i dag som uddannet ønolog har hovedansvaret for produktionen i kældrene, er Papa ikke sådan at ryste ned af vin-grenen – og heldigvis for det – for far og søn starter de lange arbejdsdage kl. 5.30 i tæt samarbejde om hver eneste flaske. Mor Madame Rosine styrer administrationen med fast hånd. Det er en familie, der véd, hvad de laver, og er dybt passionerede omkring håndværket bag hver eneste flaske.