• Home
  • Webshop
  • Gourmet- og champagneophold på Ny Hattenæs – 2 personer

Hvorfor du ikke må gå glip af det her

Ny Hattenæs har 14 skønne værelser med udsigt til sø eller skov. Alle værelser er forskellige, men den smukke og rolige badehotelsstil går igen på dem alle. Kombinér lige det her med en vild gastronomisk oplevelse med helt fantastiske champagner – ja – netop!

Om opholdet

Prisen er for 2 personer – overnatning i dobbeltværelse

Tjek ind fredag den 9. februar 2024 kl. 15

Velkomst kl. 16.00

En lille snack, champagne (selvfølgelig!) og en fortælling om Ny Hattenæs.

Kl. 18.30 mødes vi til middagen og starter med 3 forskellige snacks efterfulgt af en 4 retters gourmetmenu. 

Efter middagen serveres kaffe og 3 slags sødt fra konditoren.

Vi skal smage og nyde i alt 10 champagner sammen med retterne.

Næste morgen er der morgenmad fra kl. 8.30 og hertil et glas champagne.

DER ER KUN 14 VÆRELSER PÅ HOTELLET

Om Ny Hattenæs – Silkeborg

ET UNIKT STREJF AF HVERDAGSLUKSUS

Vores unikke værelser tilbyder charme og karakter. Nogle byder på balkoner med udsigt til den smukke Brassø og den ikoniske Hjejlen, mens andre omfavner skovens beroligende farveskift.

Hotel Ny Hattenæs forener tradition med moderne dansk design. Værelserne er smagfuldt indrettet med møbler og dekorationer fra House Doctor og smukke blomstermalerier fra Danmark.

For at skabe en atmosfære med ro og fordybelse har vi valgt ikke at inkludere tv på værelserne. Du kan i stedet nyde udsigten og sætte stemningen med vores Bang & Olufsen Bluetooth-højttaler. Gratis wi-fi er tilgængelig på alle værelser.

Lokale producenter: Køkkenet på Ny Hattenæs tager udgangspunkt i lokale producenter, som leverer friske råvarer til vores køkken. Vores fornemste opgave er at vise respekt for de dugfriske grønsager, mejeriprodukter, fisk og kød, som vi arbejder med og gøre så lidt som muligt ved den enkle råvare, så de viser sig fra deres skønneste side, som naturen har skabt dem.