Fortæl mig lidt mere

Det her er en champagnesmagning for dig, der er FRI (altså ikke har en partner – lige nu) og er frisk på at møde ligesindede mens du lærer noget om champagne

Om eventet

Jeg har drømt om at arrangere det her i laaaang tid – og det er en kæmpe ære at præsentere et helt nyt champagnekoncept, der har til formål at skabe et rum og og en mulighed, hvor mennesker mødes over den samme interesse – nemlig CHAMPAGNE.

Agendaen er klar – vi skal nyde champagne, vi skal small-talke, vi skal lære hinanden at kende på kryds og tværs – og vi skal grine sammen.

Er du frisk? Jeg LOVER at gøre mig umage og skabe et uforpligtende og særligt rum, hvor der er plads og tid – og god champagne.

Om Dinna

Jeg hedder Dinna, jeg er 42 år, og jeg er lykkelig gift med Michael på 14. år.

Jeg står for alt det kommercielle, kreative og kommunikative i Champagne For Alle og Champagnekassen – ja og så også ALT andet, der dukker op – blandt andet arrangere skæve og anderledes events 😉.

Vi er begge meget socialt anlagte og rigtig mange aftener hver uge ser vi vores venner og omgangskreds og drikker champagne. #alwayshavechampagne 🍾🥂

Jeg er den af os to, der er mest hjemme.

Michael rejser meget til Champagne og holder rigtig mange champagnesmagninger. 

Jeg afholder også champagnesmagninger – men det er mest de tema-baserede, hvor der ud over champagnen også er fokus på noget andet – i det her tilfælde sammensætningen af mennesker og at skabe noget værdifuldt for sig selv og andre – og samtidig have det sjovt.