• Home
  • Webshop
  • Exclusive Private Dining – Restaurant Aure x Champagne For Alle

Hvorfor skal jeg deltage?

ALT REVET VÆK! 81 dage efter åbning modtog Restaurant Aure deres første Michaelinstjerne og Nicky blev udnævnt Young Chef of The year 2024 af Michelin guiden. Vi har fået mulighed for at tilbyde jer 14 eksklusive pladser i en ellers FULLY BOOKED restaurant. 17 serveringer – 8 champagner og ratafia – OH MY GOD this is happening!

Om Restaurant Aure (Emmas egne ord):
UDSOLGT

For bare 11 måneder siden fik Emma Nørbygaard og Nicky Arentsen nøglerne til et restaurantlokale på Krudtløbsvej – som de rent faktisk nærmest ruinerede sig selv for at kunne købe i en konkurs.

Klip til – arbejdshandskerne på, venner og familie i et tempo som en Duracell kanin aldrig vil kunne nå til sokkeholderne, og BUM – åbningsdag d. 7. marts til det, der blev til Restaurant Aure – (p.s. de havde ikke råd til at betale en måneds husleje mere uden omsætning), så de var nødt til at åbne.

Så stod de der… Med en restaurant, et slags koncept, en menu.
Og så håbede de, at der ville komme gæster.

Så skete det. som ingen troede:
2,5 måned efter åbningen får de en mail om, at de var inviteret til Michelinceremonien i Helsinki den 27. maj.

En af de første priser på aftenen “Young chef of The year” – vinder Nicky.
Han er Nordens unge kokketalent. Emma sad nede i salen og var så pavestolt.

Konferencieren lykønsker Nicky og spørger hvad det mål med restauranten er.
Virkelig ydmygt svarer han, “vi vil bare gerne have en restaurant der kører rundt og har fuldt hus med glade gæster”.

Hertil svarede konferencieren igen, “det tror jeg godt vi kan hjælpe dig med – for The MICHELIN Guide har valgt at tildele jer 1 Michelin stjerne”.⭐️

En time efter var restauranten fuldt booket resten af 2024.

Her er lidt highlights:
📰 – utallige topanmeldelser i de danske medier
👨‍🍳 – Nicky vinder årets Young Chef of The year 2024 af Michelin guiden
⭐️ – vi modtager vores første Michelin-stjerne 2,5 måned efter åbningen
📈 – fuldt booket hele 2024
🏆 – Nomineret som årets nye restaurant 2024 af Berlingske
🏆 – Nomineret i årets ret med fisk & skaldyr 2024 af Landbrug & Fødevarer
🏆 – Nomineret som Årets nye restaurant af White Guide
🥇 – Vinder af ‘Årets Gennembrud’ af Den danske Spiseguide
🥇 – Nicky vinder Årets unge kokketalent af White Guide

Vi har været tæt på Emma og Nicky hele vejen og så stedet og delte champagne med dem, da de netop havde fået nøglerne. Vi ELSKER ALT VED DET – de to mennesker er for vilde – og vi er PAVE STOLTE af, at vi nu kan annoncere dette PRIVATE DINING EVENT på Aure.

Den fulde Aure Experience menu sammensat med særligt udvalgte champagner til hele aftenen – efterfulgt af kaffe og petit fours.                        

I alt 17 serveringer, 8 champagner og 1 ratafia – PRIVATE DINING bagerst i restauranten. DET HER ER SÆRLIGT!

Hvor: Restaurant Aure, Krudsløbsvej 8, 1439 København

Hvornår: Torsdag den 6. februar 2025 kl. 18:00

Pris: 3.995,-

Om Michael:

Vi fejrede Michaels 40 års fødselsdag i Champagne – med kældermesteren fra Dom Perignon. Det gjorde vi, fordi Michael har et vanvittigt netværk i Champagne, og han har skabt sig et navn dernede ved at dufte til og smage på over 750 champagner hvert år og have en vanvittig viden om og indsigt i druer, jordbund, årgange mv. Han bliver inviteret med til smagninger rundt omkring i verden hvor kendte sommelierer og vin-skribenter deltager – fordi han har nogle evner indenfor champagne, som er meget meget særlige.

Michael er i Champagne 10 gange om året – hvor der er fuld tryk på møder og udvælgelse af champagner fra de helt små champagnehuse. Det vil sige han har møder med og er meget tæt på over 100 små champagnebønder hvert eneste år. Han ved altså hvad der foregår i kældrene.

Hjemme afholder han også champagnesmagninger for både private og virksomheder – omkring 60 smagninger om året – og det her er en af dem.