Hvorfor skal du prøve boxen?

Fordi Michael har fundet en at de helt exceptionelle grower-champagnehuse, vi forventer vil komme på en vild vild rejse – og gudskelov er vi med

Om champagnerne (6 styks i alt)

Vintage 2018 – Blanc de Noir

Vintage 2018 – Blanc de Blancs

Vintage 2018 – Meunier

Vintage 2018 – Rosé

De 4 vintage-champagner produceres der blot mellem 2000 og 2500 af hver – det er altså et meget meget lille oplæg).

Fadlagret Extra Brut med alle 3 druer

Fadlagret Extra Brut med Chardonnay og Pinot Noir

Du modtager en masterclass-mappe med udførlig beskrivelse af alle champagner. Der er forklaret alt fra produktionsmetode, smag, duft, jordbund og forklaring på de forskellige plots druerne er plukket på.

Det her er altså en helt ekstraordinær oplevelse – og fuld forklaring og beskrivelse hele vejen igennem.

HVIS DU ØNSKER AT BRUGE KASSEN TIL EN CHAMPAGNESMAGNING.

Der er nok til cirka 8 personer.

Vi vil anbefale at I smager dem i den rækkefølge, som de står på side 4 (Drémont Marroy sortiment).

FOODPAIRING

Hvad angår Le Triau og La Lierie, så anbefaler vi, at I nyder og smager på husets stil – måske med lidt salte snacks eller nødder til. Det er de eneste 2, der ikke er årgangs champagner (2018)

Til Blanc de Méandre anbefaler vi blinis med caviar – men de kan også nydes til hvid fisk eller skaldyr.

Til Noir de Méandre anbefaler vi en svamperisotto – eller pasta med laks og en svampesauce til.

Éclosion de Meunier gør sig rigtig godt til retter med hvide eller grønne asparges – top den. med en beurre blanc sauce.

Les Rosiers komplementerer en ikke for sød dessert med vanilje og røde bær.

Salut!

Om champagnehuset

Huset her skal du holde godt øje med – for det her er et af de nye grower-champagnehuse, vi forventer os rigtig rigtig meget af. Samtlige personer, der har smagt de her flasker, både på den Masterclass vi har afholdt plus de sommelier og vinskribenter vi kender, har været helt på røven over dem. DET HER ER SÆRLIGT!

Jean-Rémi og Mélanie er 4. generation, der dyrker druer i marken – men første generation af vinmagere.

Det vil sige, at de tidligere solgte al druemosten – men i dag producerer de deres egne helt ekstraordinære champagner.

Drémont Marroy råder over 7,5 hektar spredt ud over 4 smukke landsbyer. Champagnehuset ligger i Charly-Sur-Marne.

De producerer kun økologiske champagner – fra og med høsten 2022 blev de certificeret. De har deres egne heste, der græsser mellem vinstokkene – det er så autentisk og frodigt, som det overhovedet kan blive. 

Michael fandt champagnehuset for 2 år siden, og vi har fået hele deres sortiment hjem her i starten af 2024. Vi er ene-importører i Danmark – og det er vi SÅ stolte af.