Hvorfor elsker vi den…

Der produceres blot 1976 roséer om året, de lagrer i mindst 45 måneder i kælderen – kun de bedste druer – resultatet er VIDUNDERLIGT

Om champagnen

Druerne stammer fra kun 2 plots. En lagringsperiode på mindst 45 måneder, hvor flaskerne stables vandret, giver en rig aroma.

84% Meunier – 16% Pinot Noir 

Der produceres blot 1976 flasker rosé om året.

Kun særligt udvalgte druer benyttes til den. Roséen lagrer mindst 45 måneder i kælderen, førend den kommer til salg. 

Flere steder er markerne prydet af skønne rosenbuske mellem vinstokkene – og champagneflaskens label er smykket med et rosenhoved. 

Duft og smag: Sprød og samtidig kraftfuld champagne. Du vil fornemme kirsebær, blåbær, friskplukkede brombær og solmodne solbær. En sommerlig friskhed, der kan passe til selv en kold vinterdag.

Om champagnehuset

Jean-Rémi og Mélanie er 4. generation, der dyrker druer i marken – men første generation af vinmagere.

Det vil sige, at de tidligere solgte al druemosten – men i dag producerer de deres egne helt ekstraordinære champagner.

Drémont Marroy råder over 7,5 hektar spredt ud over 4 smukke landsbyer. Champagnehuset ligger i Charly-Sur-Marne.

De producerer kun økologiske champagner – fra og med høsten 2022 blev de certificeret. De har deres egne heste, der græsser mellem vinstokkene – det er så autentisk og frodigt, som det overhovedet kan blive. 

Michael fandt champagnehuset for 2 år siden, og vi har fået hele deres sortiment hjem her i starten af 2024. Vi er ene-importører i Danmark – og det er vi SÅ stolte af.