Michael anbefaler: “Der produceres blot 1976 roséer om året, og de lagrer i mindst 45 måneder i kælderen – kun de bedste druer – resultatet er VIDUNDERLIGT.”
Om champagnen
Druerne stammer fra kun 2 plots. En lagringsperiode på mindst 45 måneder, hvor flaskerne stables vandret, giver en rig aroma.
Der produceres blot 1976 flasker rosé om året.
Kun særligt udvalgte druer benyttes til den. Roséen lagrer mindst 45 måneder i kælderen, førend den kommer til salg.
Flere steder er markerne prydet af skønne rosenbuske mellem vinstokkene – og champagneflaskens label er smykket med et rosenhoved.
Om champagnehuset
Midt i Vallée de la Marne, i landsbyen Charly-sur-Marne, finder vi det familieejede hus Champagne Drémont-Marroy. Historien begyndte i 1955 med den allerførste flaske, og i dag er det fjerde generation – søskendeparret Jean-Rémi og Mélanie Drémont – der fører arven videre.
Huset råder over 7,5 hektar økologisk certificerede vinmarker, hvor Pinot Meunier, Pinot Noir og Chardonnay dyrkes med dyb respekt for naturen. Her arbejdes der nænsomt og traditionelt: med håndkraft, med heste i marken og med metoder, der fremmer biodiversitet og lader terroiret tale frit.
Produktionen er beskeden – blot 35.000 flasker om året, hvoraf kun 10 % bærer husets eget navn. Til gengæld er vinene kompromisløse. Kun druernes første pres bruges, gæringen sker naturligt, malolaktisk gæring undgås, og flaskerne får lang tid i kælderen, så de kan udvikle dybde og karakter.
Cuvéerne Le Triau, La Lierie, Noir de Méandre og Les Rosiers afspejler husets filosofi: autenticitet, enkelhed, glæde – og terroir i sin reneste form.