Hvorfor elsker vi den…

Her fornemmer man kvaliteten og alt arbejdet bag – en smagsoplevelse du sent glemmer

Om champagnen

Høst år: 70% 2019, 30% Reservevin

Produktion: Der produceres 6500 om året

Lagringsperiode: Minimum 33 måneder

Lagrer på egetræsfade på 220 og 600 liter for at give vinen en dejlig patina, der udvikler en subtil kombination af komplekse og delikate aromaer. 

Terroirets oprindelige intensitet og friskhed bevares ved at der ikke sker nogen malolaktisk gæringsproces. 

Om champagnehuset

Huset ligger i den mest vestlige del af Marne dalen i udkanten af Champagne.

Deres vinmarker, som alle ligger i bakkerne langs Marnefloden, stækker sig over kun 4 landsbyer og er fordelt på 23 marker. Første drue blev dyrket i 1955 – siden er de vokset fra 1 til 7,38 hk, hvilket svarer til 73.800 m2.

Nyeste mark: Les Barbieres 2023

Ældste mark: Les Luxembourgs 1945

Jean-Rémi og Mélanie er 4. generation, der dyrker druer i marken – men første generation af vinmagere.

Det vil sige, at de tidligere solgte al druemosten – men i dag producerer de deres egne helt ekstraordinære champagner.

Familien har 2 ansatte – Chantal og Lisa, som har arbejdet der i henholdsvis 20 og 30 år

De producerer kun økologiske champagner – fra og med høsten 2022 blev de certificeret. De har deres egne heste, der græsser mellem vinstokkene – det er så autentisk og frodigt, som det overhovedet kan blive. 

Michael fandt champagnehuset for 2 år siden, og vi har fået hele deres sortiment hjem her i starten af 2024. Vi er ene-importører i Danmark – og det er vi SÅ stolte af.