Hvorfor elsker vi den?

Fordi Collery producerer Grand Cru champagner, der med garanti slår benene væk under dig – og i den her box modtager du 2 af deres (mange) prisvindende og seriøst spændende champagner. Forbered dig på forkælelse af ALLE dine sanser.

Om champagnerne

LÆKKERT PRINTET INFOARK MEDFØLGER!

Om Collery NV Grand Cru Brut:

Masser af brioche og smag af kandiseret frugt. Virkelig dejlig og dyb champagne – et meget højt niveau på en ikke-årgangs champagne.

Der fornemmes nektariner og solmodne mirabeller i duften.

Om Collery Blanc de Blancs Grand Cru:

Aromatisk beskriver bedst denne fantastiske Blanc de Blancs.
I ganen er champagnen med et strejf af litchi og elegante Williams pærer. Overdådig næse med en masse blomsternoter og kandiserede frugt.

Priser og anerkendelser i 2023:

The Champagne Masters (The Drink Business UK):

Silver Medals:

Collery Blanc de Blancs Grand Cru

Gilbert et Gaillard (France & international) :

Gold Medals :

Collery Blanc de Blancs Grand Cru (90 pts)

Gold Medals :

Collery NV Brut Grand Cru

Om champagnehuset

Direktøren Romain Levecque har siden 2014 haft alle “ti fingre i bolledejen”. Altså på den måde at forstå, at han elsker at være med i hver eneste detalje i vinfremstillingen hos Champagne Collery, hvor han har en mening og en passion for det hele, samtidig med at han er en respekteret og afholdt sparringspartner for kældermesteren Julien Lefevre. Romain arbejder dag og nat for at blive endnu bedre til champagneproduktion, for ulig andre champagne-producenter er han slet ikke skolet til det. Hans forældre var ikke indenfor champagne – uanset, at familien boede i Reims. Til gengæld er Romains hustru vokset op i en selvstændig champagnefamilie – og det er på grund af hendes familie, at Romain lærte alt om, hvad det ville indebære, at gå ind og løfte det hæderkronede champagnehus, Collery i Grand Cru Aÿ. Siden 1893 har Collery udviklet champagner af meget høj kvalitet. Det er dog mange år siden, at Collery-familien selv har været inde over produktionen – og den sidste på familiestamtræet, nevøen Nicolas Collery, bor med sin familie i Singapore. Da Nicolas smagte de topmoderne champagner på et besøg i det smukke domicil, var han solgt til stanglakrids. Han startede en import af Collery champagnerne i Singapore. I Frankrig er Romain måske endnu mere stolt over, at smagen er så meget i top, at den gamle familie ønsker at bruge den som deres ”visitkort” ude i verden.