Hvorfor elsker vi den…

Ratafia er dessertvin på champagnedruer og akkompagnerer din Risalamande så perfekt, at det hele går op i en højere enhed

Om Ratafiaen

Du vil fornemme modne æbler og pærer. En smuk harmonisk finish med krydrede noter og en smule lakridsstang. Solmodne kirsebær, let pebret – en underspillet note af anis.

Ikke mousserende. Skal nydes iskold. Der kan forekomme små aflejringer nede i flasken – ryst den blot en lille smule inden servering.

Om champagnehuset

Champagnehuset Collery er beliggende i Aÿ og her har de fremstillet deres verdenskendte champagner siden 1893. Collery siger selv, at de skaber følelser på flaske. De ord er vi vilde med og FULDSTÆNDIG enige i. Huset laver udelukkende Grand Cru champagner, hvilket vil sige kvaliteten er i top. Da Michael smagte de her flasker føste gang var vi slet ikke i tvivl. Det er Champagne For Alles nyeste skud på stammen, og de her flasker ved vi bliver populære.