Hvorfor elsker vi den…

Her er forkælelse for ALLE sanser – Lucia Care er danskproduceret velvære. Lucia Care er skabt ud fra en holistisk og bæredygtig vision om at vitalisere, reducere stress og genopbygge balancen ikke bare i huden men i livet. Champagnen er HELT OUTSTANDING

Om champagnen

Denne Grand Cru champagne tog os med storm – fordi smagen er beyond this world – og fordi håndværket smages i hver eneste dråbe.

Aromatisk beskriver bedst denne fantastiske Blanc de Blancs.
I ganen er champagnen med et strejf af litchi og elegante Williams pærer. Overdådig næse med en masse blomsternoter og kandiserede frugt.

Champagnehuset Collery er beliggende i Aÿ og her har de fremstillet deres verdenskendte champagner siden 1893. Collery siger selv, at de skaber følelser på flaske. De ord er vi vilde med og FULDSTÆNDIG enige i. Huset laver udelukkende Grand Cru champagner, hvilket vil sige kvaliteten er i top. Da Michael smagte de her flasker føste gang var vi slet ikke i tvivl. Det er Champagne For Alles nyeste skud på stammen, og de her flasker ved vi bliver populære.

Om olien

Revitalising Oil er opbygget af af planteolier og indeholder padderokke, rosmarin, mandelolie og E-vitamin. Denne særlige sammensætning af ingredienser styrker og øger spændstigheden i huden.

Revitalising Oil er en multifunktionel olie til både ansigt og krop, som slukker hudens tørst og forsegler fugten i huden.

Olien absorberes ultrahurtigt og trænger dybt ind i huden, hvor den tilfører fugt, næring og elasticitet.

Mærk hvordan Revitalising Oil efterlader din hud silkeblød og glat med en varm glød.

Den var her længe før os. Naturen.
Med kræfter, som har mættet os, beriget os og helbredt os – og givet os en følelse af sundhed, helhed og balance.

Lucia Care høster naturens helende kræfter og plejer det hele menneske, fordi krop, sind og ånd er uadskillelige. Fordi man ikke kan adskille huden fra den, som den tilhører. Lucia Care er skabt ud fra en holistisk og bæredygtig vision om at vitalisere, reducere stress og genopbygge balancen ikke bare i huden men i livet.

Botanik møder lægevidenskab

Pioneren bag Lucia Care er Nanna Kirkebjerg, som er speciallæge i almen medicin og uddannet i naturmedicin. Idéen til Lucia Care tog form for 5 år siden, da Nanna drev en stressklinik, hvor hun anvendte naturmedicinske olier til stresslindrende badeterapi og til at aflaste nerve-sanse-systemet. I sit virke som praktiserende læge nærer Nanna en særlig passion for antroposofien. Blikket for det hele menneske i pagt med naturen er en del af Lucia Cares grundlæggende filosofi. Alle produkter i Lucia Cares hudplejeunivers nærer ikke kun huden – de går dybere med terapeutiske og regenererende egenskaber. Grundstenen i Lucia Cares univers er altid at styrke, pleje og hjælpe huden til at hjælpe sig selv.