• Home
  • Webshop
  • Champagnehus
  • ANDEN ADVENTSFLASKE – Haton – Heritage

Hvorfor elsker vi den…

Haton er kendt for sine kvalitetschampagner – deres champagner serveres bl.a. i det franske senat

OBS – PREORDER – vi laver en specialbestilling på denne ordre nede hos bonden. Leveringstid kan ikke garanteres. 1 uge til 1 måned.

Om champagnen

Champagnen er modnet mindst 4 år i kælderen 

Den indeholder 50% Chardonnay, 50% Pinot Noir.
I næsen fornemmes noter af både fersken og citrus. I munden er champagnen cremet og elegant. Den er spændende og anderledes med noter af brioche, ristede mandler og kandiseret abrikos
Sukkerindhold: 9 gram pr. liter

GLÆD DIG – den her flaske vil forkæle SAMTLIGE af dine sanser.

Om champagnehuset

Vi skal helt tilbage til 1928, hvor Haton-familiens champagneeventyr tager sin begyndelse. Octave Haton var en af de aller første “Récoltant-manipulant” (ordet betyder en vinbonde, der laver champagne af egne druer). De startede med at producere ganske få flasker, men populariteten bare steg og steg, og i 1970 oplevede de et decideret boom – mens de til stadighed holdt fast i gamle traditioner – og selvfølgelig stadig at være familiedrevet. I dag er det sønnen Sébastien, der sammen med faderen driver huset. Vi er faldet PLADASK for den her champagne og huset er det største familieejede og familiedrevne champagnehus i Champagne – de er kendt i hele Champagne-distriktet. 

Det her KUNNE vi ikke ignorere – og slet ikke da vi først havde smagt deres vilde champagner. Derfor skulle den her flaske have plads nummer 2 i årets adventskalender. 

Haton er kendt for sine kvalitetschampagner – deres champagner serveres bl.a. i det franske senat. Champagnehusets motto er: ”Perfektion kræver mestring af alle detaljer. Det er helhedens udtryk, der skaber en enestående champagne”.