Vi sender ud fra midt oktober

Du skal vælge denne adventskalender fordi du vil forkæle og overraske dig selv og dem du holder af i de 4 smukke uger op til jul

Om Adventskalenderen

Indholdet er en overraskelse – men her får du en teaser for hvad du kan forvente <3

Du kan forvente forkælelse der er tilpasset din julemad og et brag af en nytårschampagne – og nogle skatte af Michael ikke kunne komme udenom.

Adventskalenderen er VOKSENFORKÆLELSE ❤️

Om Michael

Jeg hedder Michael, jeg er 40 år gammel og min dybeste passion og hobby er champagne. Jeg er så priviligeret, at jeg lever af at udbrede viden om og kærligheden til nogle fantastiske champagner fra de små champagnehuse.

For en del år siden begyndte jeg at præsentere Dinna for champagne. De smagte hende – bevares – men når hun hørte prisen, faldt hun næsten ned af stolen – og så forsvandt fokus fra smagen og oplevelsen direkte over på prisen. Det var faktisk startskuddet til Champagne For Alle. Det måtte være muligt at finde fantastiske champagner i den bedste kvalitet – men til priser hvor alle kan være med! …og det var det! 🍾🍾🍾🍾

I min fritid elsker jeg god mad – og helt specifikt at udforske nye smage og dufte. Jeg har dyrket min smags og duftesans over de sidste mange år, og det er dybt fascinerende, hvad sanserne kan.

Det bedste jeg ved er at dele ud – at være uselvisk og se forventningens glæde i mennesker omkring mig. At fascinere og skabe minder – både personligt men også i mit arbejde. Et arbejde jeg nyder at stå op til hver eneste dag hvor min fornemste rolle er at få flere til at få øjnene op for god champagne – den rolle bliver bare ALDRIG kedelig.

Den bedste champagne jeg har drukket – det spørgsmål får jeg virkelig tit! Det er næsten et umuligt spørgsmål, for der ER Ikke kun ÉN. Der er flasker jeg husker bedre end andre  – men det handler mest af alt om hvor og med hvem den er drukket. 

Turene til Champagne er mit frirum. Her drømmer jeg, jeg forbereder mig på den lange køretur derned og mødes så med en hel masse små spændende champagnebønder. Jeg fascineres af deres historie, det vildeste hårde arbejde og deres champagner. Det bliver til nogle dybe bekendtskaber, hvor jeg inviteres hjem til familien og hvor jeg får dem og deres historier HELT ind under huden.