UDSOLGT!

Det her er aller aller sidste smagning med Mea Devavry champagner. Michael har gemt de her skatte, dengang huset lukkede ned – og NU skal de deles med dig, der også KNUS elsker Devavry

Om smagningen – ALLE BILLETTER REVET VÆK

Da Michael fandt ud af, at Mme Gisèle Devavry-Méa ville stoppe med at producere egne champagner (fordi ingen af sønnerne ville overtage champagnehuset efter hende), skyndte han sig at gemme et skattekammer af de helt særlige vintage flasker.

Nu hvor vi har sendt Champagnekassen juli ud – og med den har afsløret, at Alexandre Devavry her 2 år senere alligevel har valgt at komme tilbage og overtage huset fra hans mor – kan vi samtidig løfte sløret for den her særlige ONE IN A LIFETIME champagnesmagning, hvor de sidste flasker fra Mme Gisèle Devavry-Méa skal åbnes.

Vi skal sammen smage på minimum 13 vintage champagner og nogle non-vintage champagner – dem afslører vi på dagen.

Pris: 1.095,- pr. person inCl. Lidt tapas, brød og caviar.

DER ER ET BEGRÆNSET ANTAL PLADSER

Om Devavry

Vi har importeret Devavry fra vores champagneeventyrs begyndelse og champaganerne herfra hører til blandt de mest populære. Det skyldes bredden i husets sortiment, de vanvittig smukke flasker OG selvsagt den udsøgte kvalitet, som tilbyder de vildeste smagsoplevelser. Devavry er HØJT SKATTET af vores kunder og medlemmer, så da vi for et par år tilbage fik besked om, at huset ville lukke, var vi knust. Indehaveren, Mme Gisèle Devavry-Méa, magtede ikke længere opgaven og generationsskifte var ikke en mulighed, da sønnerne ikke ville overtage. Alexandre kører racerbil og havde travlt med sit eget ULTRA EKSKLUSIVE brand; Carbon Champagne.

Carbon Champagne sælges på verdens mest eksklusive lokationer – og tænk; der er Dvavry-champagne i flasken og Carbon udenpå!

I 2021 var Carbon officiel Formel 1-sponsor og Alexandre ønskede at fortsætte med motorsport og Carbon-brandet. Det var ikke til at holde ud at tænke på. Men i dag er Alexandre vendt tilbage og glæder sig til at føre arven efter Mme Gisèle videre. Alexandre er 5. generation af familien Méa-Devavry, som har dyrket og produceret champagne på 12 hektar i den smukke by Champillon siden 1920.