• Home
  • Webshop
  • Champagnehus
  • Mest solgte NATURE champagner

Hvorfor elsker vi den?

Det kræver helt enormt meget at lave vilde champagner uden sukker – for kvaliteten skal være HELT i top, da du ikke har sukkeret til at skjule noget. De her 2 champagner er VIDUNDERLIGE – og er du ny ud i Nature-champagner – så er det her det perfekte sted at starte.

Om boxen

Mindre sukker betyder ikke, den er mere sur! Faktisk er de her “Nature” champagner yderst populære til vores smagninger – det overrasker de fleste, at en champagne uden tilsat sukker kan være både frugtig, rund, blid, mild og rigtig nem og dejlig at drikke! 

Du skal gå efter “Nature” eller “Extra Brut” – det betyder enten ingen eller minimal tilsat sukker.

En deltager på et af vores private champagnesmagnings-arrangementer sagde: “Tak for at præsentere mig for champagne uden tilsat sukker. Det tiltaler mig i allerhøjeste grad, at jeg sparer på kalorierne – og så er jeg bare helt vild med smagen” 🍾🍾🍾

Om champagnerne

Vollereaux Nature

Guldmedalje, AWC Vienna Wine Challenge 2018

Druesammensætning: 100 % Pinot Noir

Duft/smag: Æbler og citrus. Aromatisk gul citrusskal, rød grapefrugt og appelsin. Den er indbydende og forfriskende. Afbalanceret, harmonisk og med finesse. Behagelig mineralsk afslutning.

Passer godt til: Her er den perfekte og elegante ledsager til brunchen. Også til forretter med krebs og skaldyr – østers af enhver art, sprøde crustader med lys fisk og cremet citronsauce. Uanset til hvad, så bidrager den til en god fest.

Sukkerindhold: 0 g/liter

Benoit Gaullet – Nature

Druesammensætning: 80% Pinot Noir, 20% Chardonnay

Duft/smag: Fyldig og blid champagne. Fin mousse. På næsen fornemmes citrus, grape, pekan og blåbær. På paletten solbær og blåbær.

Drik den til: Pasta Bolognese eller retter med bacon, svampe og bagt tomat. Faste oste som comté med lækre bornholmske rugkiks

Sukkerindhold: 0 gram pr. liter