Ikke på lager
Om champagnen
Sødmen er pakket ind i en forfriskende syre, så der er god ukompliceret balance mellem hindbær, jordbær og eksotiske frugter. I næsen moden mango, kiwi og søde sommerjordbær – snold for voksne!
Passer PERFEKT til chokoladerne pga sukkerindholdet på 25. gram pr. liter (sec).
Kan også nydes med 2 isterninger og en skive lime tilsat. Derfor den hedder “ON ICE” ❤️
Om Dinna og Michael:
Vi er Dinna og Michael, og vi står bag Champagne For Alle og medlemskabet Champagnekassen.
Champagne symboliserer for os muligheden for at gribe alt det gode, når det kommer, men også selv at skabe chancerne. Vi greb chancen og arbejder hårdt hver dag for at folde vores drøm ud. Champagne for Alle er ikke født med en strategi eller en forretningsplan på et skrivebord – vi har udlevet en drøm om at udvide kendskabet til champagne, og så blev det til en virksomhed hen ad vejen – en virksomhed, vi i dag holder fast i, skal drives fra hjertet og gennem passionen – akkurat som det startede.
Vi er en lille familievirksomhed, og sådan ønsker vi, det skal forblive. At skabe mindeværdige champagneoplevelser for vores kunder og medlemmer af abonnementet Champagnekassen er vores vigtigste opgave – og altid sørge for fem-stjernet kundeservice ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Om chokoladen:
Du får en æske med hele 16 stykker smuk, håndlavet og (ikke mindst) utrolig velsmagende fyldt chokolade, hvor der er kræset for detaljerne i både design og smag.
Alle chokolader er dekoreret i hånden og støbt i lækker, belgisk chokolade.
Du får hele 4 forskellige varianter, som du kan læse mere om herunder.
Jordbær
Jordbærtærte forklædt som en fyldt chokolade? Kan man overhovedet det? I dén grad 😊
Bag en tynd, mørk chokoladeskal gemmer sig en sommersød jordbærkompot, der får selskab af en vaniljeprikket ganache på hvid chokolade samt en mazaringanache lavet på ægte marcipan.
Æble
Vi bliver i dessertens verden, for her får du en gammeldags æblekage (ikke helt) som mormor lavede den. Den lyse mælkechokoladeskal gemmer på en syrligsød æblekompot, en silkeblød vaniljeganache og en sprød bund lavet på makroner.
Rabarber
It’s cheesecake time! Med en fin, tynd skal af hvid chokolade får du først en skøn rabarberkompot. Dernæst en fuldfed mascarpone/creamcheese-ganache og til sidst en sprød kiksebund med et lille, listigt strejf af rålakrids til at bryde med alt det søde.
Blåbær
Til sidst venter der lidt af en blåbærhyldest. Bag en skal af hvid chokolade finder vi en syrligsød kompot af vilde blåbær, der smager af så meget mere end dem, vi kender fra supermarkedet. Og så slutter vi af med lidt mere blåbær – nemlig en smuk, nærmest lilla ganache lavet på blåbær og hvid chokolade.
Om Chocolates & Treats:
Chocolates & Treats så dagens lys for godt og vel halvandet år siden, og i november sidste år åbnede de så en vidunderlig butik i Tune, hvor dine sanser forkæles, fra det øjeblik du træder ind af døren. Duften af chokolade rammer din næse, og dine øjne møder synet af de farvestrålende lækkerier. Og nårh ja – så er der selvfølgelig smagsprøver til alle, der kigger forbi 😊
I disken finder du naturligvis de smukke, fyldte chokolader, men også hjemmelavede luksusskumfiduser, chokoladebarer- og brud og mange andre lækkerier. Og er du heldig, får du også mulighed for at se de lækre sager blive fremtryllet lige foran dig. For lige bag disken har Thea Torp Nylén, der står bag Chocolates & Treats, sit arbejdsområde, hvor både chokolader og andre fristelser fremstilles i hånden og ved brug af rene, friske råvarer. Rabarberkompotten, som du finder i årets Mors Dags æske er f.eks. lavet af rabarber friskplukket fra Theas egen have.
Om Chocolates & Treats siger Thea selv:
“Drømmen om Chocolates & Treats er udsprunget af årelang kærlighed til især det søde køkken, hvor jeg i chokoladens verden for alvor kunne mærke, at dét her – det var mere end blot en hobby. For mig, er det helt igennem rendyrket passion og uforfalsket glæde, hver eneste gang der popper små, smagfulde kunstværker ud af mine chokoladeforme, og der bliver ofte danset en lille glædesdans, når et design eller en smagskombination sidder lige i skabet.
Og dén glæde vil jeg gerne dele med andre – at vise, at et stykke fyldt chokolade kan være en helstøbt, fremragende smagsoplevelse i sig selv, og som kan være en fantastisk følgesvend til livets små og store øjeblikke.”