Côte des Blancs

Lille, fænomenalt og ret hurtigt at blive klog på.

På Côte des Blancs omkring 3.362 hektar vinmarker dyrkes næsten udelukkende chardonnaydruer, her er 6 klassificerede Grand Cru og 7 Premier Cru landsbyer. Regionen med den kalkede undergrund er ombejlet af de store og allerstørste champagneproducenter i hele Champagneregionen, der ønsker at få fingre i de stringente champagnevine herfra til deres egne blends. Mange vinbønder sælger derfor deres høst, men stadig flere er i allerhøjeste grad opmærksomme på deres eget ”guld”, og ønsker som uafhængige vinproducenter selv at gå hele vejen fra jord til færdig champagne – også selv om de så selv skal stå for det udfordrende markedsføringsarbejde bagefter.

Hver uafhængige champagneproducent har deres eget personlige passionerede afsæt, som vil kunne smages i en champagne. Men uanset producenternes champagnepersonlighed, vil den eftertragtede kalkede undergrund generelt give champagnerne en god koncentration uden fare for at komme til at fremstå overmodne eller eksotiske, men med megen opstrammende friskhed og en udtalt mineralitet.

Den kalkede undergrund giver elegante, fokuserede, friske, ringlende champagner.

Remuage - stærke håndled og god ryg

10 x retro champagnecocktails & 4 x hurtigt og lækkert tilbehør

Om Dinna & Michael...

Champagne For Alle symboliserer for os muligheden for at gribe alt det gode, når det kommer, men også selv at skabe chancerne. Vi greb chancen og arbejder hårdt hver dag for at folde vores drøm ud. Champagne for Alle er ikke født med en strategi eller en forretningsplan på et skrivebord – vi har udlevet en drøm om at udvide kendskabet til champagne, og så blev det til en virksomhed hen ad vejen – en virksomhed, vi i dag holder fast i, skal drives fra hjertet og gennem passionen – akkurat som det startede.

Author autograph