Sådan åbner du en champagne

Fjern som det første folien. Lad for guds skyld være med at bruge tænderne!

Nu skal du holde lidt på proppen, for nogle flasker har så meget tryk på grund af kulsyren, at proppen kan poppe helt af sig selv. Det vil vi gerne undgå.

Så løsner du ståltråden rundt om flasken – drej 6 omgange –

så er ståltråden løsnet. Lad den løsnede ståltråd sidde.

Hold flasken i en 45 graders vinkel og hold fast på proppen med den ene hånd og bunden af flasken med den anden. Så drejer du flasken. Du vil opdage, at det er meget nemmere at dreje flasken fremfor proppen.

Stille og roligt kan du dreje proppen af – men du skal huske at holde igen. Den glider med din forsigtige modstand ud og der lyder så et ”ffffsssszzzzzz” – det smukkeste SUK i hele verden!

Hvordan laver man champagne?

Om Dinna & Michael...

Champagne For Alle symboliserer for os muligheden for at gribe alt det gode, når det kommer, men også selv at skabe chancerne. Vi greb chancen og arbejder hårdt hver dag for at folde vores drøm ud. Champagne for Alle er ikke født med en strategi eller en forretningsplan på et skrivebord – vi har udlevet en drøm om at udvide kendskabet til champagne, og så blev det til en virksomhed hen ad vejen – en virksomhed, vi i dag holder fast i, skal drives fra hjertet og gennem passionen – akkurat som det startede.

Author autograph