BC2D63B2-365A-42A3-AFCD-D7618375DD36

Champagnebaren – åbningstider og praktisk info

At få lov at se så mange smil – at servere så meget fantastisk champagne – og at høre de mange søde ord fra gæsterne – det er en ægte drøm, der er gået i opfyldelse.

Greve fik i 2023 en ny champagnebar, hvor propperne springer og hvor der i fællesskab skabes champagneminder fredag efter fredag. Denne sommer gør vi det igen.

Vores mission er, at champagne skal være for alle. Det gør sig også gældende i vores champagnebar. Vi sælger både ”smagesæt”, hvor du kan opleve 3 forskellige glas på én gang – men også champagner by the glas – ja eller du kan få en helt flaske i en champagnekøler ud til bordet.

Vi har åbent på udvalgte fredage fra 14-19 hen over sommeren. Datoerne er oplistet herunder. Da vi også har events på badehoteller og store smagninger booket på enkelte fredage, vil vi ikke have åbent hver eneste fredag.

Du kan komme, når du vil – og gå når du vil. Men forbered dig på, at det kan være svært at tage afsted igen.

Medlemmer af Champagnekassen får særlige medlemsfordele (læs mere om medlemskabet her) – men vi har nu sørget for, at det her er en særlig oplevelse for alle.

Liste over åbningsdage:

Maj: 17., 24., og 31.

Juni: 7. og 28.

Juli: 5.

August: 2. og 9.

Vi ses!


Åbningstider & Temaer

Fredag den 17. maj 14-19
Tema: TBD

Fredag den 24. maj 14-19
Tema: TBD

Fredag den 31. maj 14-19
Tema: TBD

Fredag den 7. juni 14-19
Tema: TBD

Fredag den 28. juni 14-19
Tema: TBD

Fredag den 5. juli 14-19
Tema: TBD

Fredag den 2. august 14-19
Tema: TBD

Fredag den 9. august 14-19
Tema: TBD

Autograf

Hvorfor besøge Champagnebaren?

Champagnebaren Greve

Succesfuldt par åbner champagnebar på strandvejen

Dinna og Michael Arbo er rykket ind i en fysisk butik på Greve Strandvej, hvor de vil tilbage til det, som de brænder for.

Ofte stillede spørgsmål om Champagnebaren

Greve Champagnebar

Hvordan er jeres åbningstider?

Champagnebaren er åben hver fredag hen over sommeren. Datoerne og tidspunkterne kan ses længere oppe på siden

Hvem står bag Champagnebaren?

 Vejen her til har været et eventyr hele vejen igennem – det startede med en køretur til Champagne og et bagagerum fuld af champagne – efterfulgt af private champagnesmagninger i bedste Tupperware-homeparty-style. En Facebookside der eksploderede i løbet af ret kort tid – anbefalinger via mund-til-mund og efter relativ kort tid kunne vi mærke efterspørgslen var så massiv, at Michael sagde farvel til det traditionelle arbejdsliv i mediebranchen og kastede sig ud i at dele viden om og kærlighed til champagne på fuld tid i 2017.

I slutningen af 2018 blev drømmen om at sende champagne ud som et medlemskab, Champagnekassen, en realitet – at sikre medlemmerne en månedlig overraskelse og SELV-forkælelse – i bedste kvalitet, fra de helt små og ofte ukendte champagnebønder – og med en historiefortælling direkte fra hjertet – champagnebondens og vores hjerte. Vi er i Champagne mange gange om året, vi møder bønderne hjemme på champagnegårdene – og vi deler deres historier og anekdoter med medlemmerne. På de sociale medier kan man følge vores rejser, udvælgelser, tanker og overvejelser. Det er vores DNA – personlighed og nærvær i alt vi foretager os.

 I dag er Dinna også fuld tid champagne-ambassadør og vores 3 drenge er en stor del af det, vi foretager os.

Vi driver en webshop, et champagneabonnement, vi laver champagnesmagninger og champagne-middage, vi arrangerer rejser til Champagne – og nu har vi også en Champagnebar

Hvordan udvælger I champagnerne til baren?

Michael er i Champagne tæt på hver eneste måned. Her besøger han bønderne og får deres champagner og historier ind under huden. Efterfølgende tager han flaskerne med hjem, og hjemme i Danmark smager vi på champagnerne igen sammen med en nørdet jury, der sammen med os finder de mest spændende og interessante flasker og historier.

Skal man komme og gå på bestemte tidspunkter?

I åbningstiden mellem 14 og 19 kan du komme og gå præcis som du ønsker.

Kan man bestille bord?

Ring til Michael på 30606155 og forhør dig med hensyn til bordbestilling. Halvdelen af baren er “først til mølle”, men resten kan reserveres.

Har I champagner uden alkohol?

Der produceres ikke alkoholfri champagne, men vi har en populær sparkling wine uden alkohol på kortet (Richard Juhlin)

Kan jeg købe en flaske med hjem?

Det kan du tro. Hvis du forelsker dig i en flaske, sørger Michael for du får en kold flaske med hjem under armen.

Er der fordele for medlemmer af Champagnekassen?

Ja, det er der naturligvis. Meldemmer af Champagnekassen kan købe hele flasker til samme pris, som de sælges på vores webshop, og så nyde dem i baren.

Hvor kan jeg læse, hvad andre synes om jer?

På vores Trustpilot kan du læse anmeldelser fra helt tilbage da vi startede. https://www.trustpilot.com/review/champagnekassen.dk