Hvorfor er Extra Brut virkelig tør og Extra Dry slet ikke?

Hvorfor er Extra Brut virkelig tør og Extra Dry slet ikke?

Det er fransk – og desværre ikke ret logisk

Man kan kalde det charmerende, hvis man er til den slags. Du får lige en ledetråd her – for det er sommer, og måske er det nu, at du kan støde ind i forvirringen – for når det er varmt, har vi lettere ved at få serveret bobler, der har en lille delikat sødmegrad.

Franskmændene gør det, og vi er så småt begyndt. Men altså: Hvis der står Extra Brut på etiketten så er der tale om en champagne, der har helt ned til 0 gram sukker. Altså tør, som i nærmest knastør.

Står der Extra Dry på etiketten kan der være op til 20 gram sukker pr. liter, og det gør alligevel en forskel, du kan smage. (PS: er der mere end 17 gram sukker i flasken, vælger nogle champagneproducenter at skrive Sec på etiketten, i stedet for Extra Dry. Hvem sagde, at det skulle være nemt?)

Vildt-retter og champagne

Om Dinna & Michael...

Champagne For Alle symboliserer for os muligheden for at gribe alt det gode, når det kommer, men også selv at skabe chancerne. Vi greb chancen og arbejder hårdt hver dag for at folde vores drøm ud. Champagne for Alle er ikke født med en strategi eller en forretningsplan på et skrivebord – vi har udlevet en drøm om at udvide kendskabet til champagne, og så blev det til en virksomhed hen ad vejen – en virksomhed, vi i dag holder fast i, skal drives fra hjertet og gennem passionen – akkurat som det startede.

Author autograph