Champagne og danske røde jordbær

Champagne og danske røde jordbær

Franskmænd ELSKER at drikke champagne til deres frugtdesserter. I Danmark er vi knap så vant til det – mest fordi vi har en vane med at drikke vores champagne tør og gnistrende.

Når jordbærrene popper mørkerøde og fristende frem i sollyset, får vi lyst til at gøre ligesom franskmændene, og vi har derfor fundet nogle bobler fra champagnehuset Voirin-Jumel frem, som passer eminent til følgeskabet med vores ”national-bær”.

Godt kold fra køleskabet, serveret i smukke glas, så har du virkelig et smukt par, der passer til studenterfejringerne, brylluppet, receptionen – ja eller en dag foran pejsen – bare fordi.

Årgang 2014 - og hvad den kan?

Høsten 2021 i Champagne nærmer sig

Om Dinna & Michael...

Champagne For Alle symboliserer for os muligheden for at gribe alt det gode, når det kommer, men også selv at skabe chancerne. Vi greb chancen og arbejder hårdt hver dag for at folde vores drøm ud. Champagne for Alle er ikke født med en strategi eller en forretningsplan på et skrivebord – vi har udlevet en drøm om at udvide kendskabet til champagne, og så blev det til en virksomhed hen ad vejen – en virksomhed, vi i dag holder fast i, skal drives fra hjertet og gennem passionen – akkurat som det startede.

Author autograph