Champagne og kalorier

Champagnen og kalorierne

Vi bliver yngre og smukkere, når vi drikker champagne. Det er fakta ❤️

Menøøh, bliver vi også tyndere?

Njarh, ikke lige præcis – for der er faktisk nogle kalorier i de livgivende, humørløftende vinøsiteter. Portvin er selvsagt en af de tungere på vægten – men dét drikker man jo heller ikke så meget af. 8 cl af den sødmefulde drik bidrager med hele 118 glade kalorier. En øl koster 105 kalorier fordelt over 25 cl.

I dén boldgade ligger champagne jo meget godt, idet 10 cl (1 dl) og med en alkoholprocent på 12 koster 80 kalorier i regnskabet. Ligesom i rød- og hvidvin på 12%.  En højere alkoholprocent lægger yderligere kalorier oveni.

Til sammenligning er der 109 kcal. i et glas appelsinjuice og 102 kcal. i et almindeligt glas cola med 25 cl. i. En light sodavand vil bare tilføje 1 kcal til regnskabet.

Champagne og kalorier

Der er alle mulige gode grunde – og det her er bare én af dem venner.

Go enjoy.

Vintage – et særligt aftryk!

Gode råd til dine champagneglas

Om Dinna & Michael...

Champagne For Alle symboliserer for os muligheden for at gribe alt det gode, når det kommer, men også selv at skabe chancerne. Vi greb chancen og arbejder hårdt hver dag for at folde vores drøm ud. Champagne for Alle er ikke født med en strategi eller en forretningsplan på et skrivebord – vi har udlevet en drøm om at udvide kendskabet til champagne, og så blev det til en virksomhed hen ad vejen – en virksomhed, vi i dag holder fast i, skal drives fra hjertet og gennem passionen – akkurat som det startede.

Author autograph