Ikke på lager
Forudbestil og genkøb flasken fra 4. advent her
Hør Michael fortælle om flasken fra 4. advent her
Se opskriften til flasken fra 4. advent her: her
Druer: 100% Chardonnay
Sukkerindhold: 5 gram pr. liter (Brut)
Duftnoter: I næsen er der masser af mineralitet og kant. Det er en moden champagne med masser af finesse og originalitet.
Smagsnoter: Den her champagne er enormt behagelig og du vil straks fornemme kandiseret frugt sødme fra hjemmelavet marmelade. Sødmen får dog modspil af en smuk bitterhed som gør hele oplevelsen elegant. SKAL OPLEVES!
Passer godt til: Torsk – se opskrift ovenfor – kalvekød med kandiserede skalotteløg – eller “bare fordi”.
HVORFOR VALGTE MICHAEL DENNE CHAMPAGNE:
Oger er et vildt spændende område – især til Blanc de Blancs champagner. Det her champagnehus og den her champagne var vi faktisk aldrig i tvivl om skulle i pose nummer 4 – den store finale. Udseendet – duften – smagsoplevelsen – det HELE går op i en højere enhed – og det her er den perfekte afslutning på 4 smukke advents-søndage sammen ❤️
HVAD HVIS JEG ER NØDT TIL AT HAVE ET PAR EKSTRA?
Eftersom flaskerne er særligt udvalgt og skaffet hjem til adventskalenderen, er det ikke flasker, vi har i det faste sortiment.
MEN af erfaring fra de tidligere år ved vi, at modtagerne af Adventskalenderen rigtig gerne vil have lov at efterbestille. Så vi har besluttet, at man i år kan pre-bestille flaskerne, og så tager Michael det I ønsker med hjem fra Champagne i januar. Man kan bestille denne nu – og forelsker du dig i nogle af de kommende adventsflasker, slår vi ordrerne sammen og sender det hele samlet. Vi printer din label nu men sender først i januar, når flaskerne er kommet hjem.
Et af de ALLER bedste områder at få Chadonnay-champagne fra er – Oger.
Ja, 4. søndag i advent er 100% Chardonnay netop her fra. Deres nyeste årgang er 2016, men Michael har skaffet årgang 2013 til finalen i adventskalenderen – den her er helt særlig.
Vinmager Didier fortæller os: Vinstokken adlyder samme logik som et menneske: den skal spise godt for at have en solid konstitution.
Didier arbejder sammen med sin niece Anastasia. Hun kom til i 2020 og står for alt det administrative, mens Didier er i marken og i kælderen. De to udgør det perfekte makkerskab og fremtryller nogle vilde champagner.
Om Dinna og Michael – hvis du ikke ved, hvem vi er
Vi er Dinna og Michael, og vi har været gift med hinanden siden 2010. I dag udlever vi et champagnefamilieeventyr sammen med vores tre børn. Champagne var over nogle år blevet en hobby og udviklede sig til at blive et inderligt ønske om at dele ud og skabe oplevelser for mennesker omkring os. Vores venner og familie fulgte os fra start i en lille Facebook gruppe, når vi købte nye spændende flasker fra de små champagnehuse og snart voksede vores champagnefamilie sig meget stor på de sociale medier, med champagneoplevelser som omdrejningspunkt.
I 2018 sagde Michael sit faste job op i et stort dansk mediehus for at være champagneambassadør på fuldtid, og i marts 2020 fulgte Dinna efter. Herfra gik det stærkt, og interessen for champagne-forkælelse, leveret til døren, blev meget større, end vi nogensinde turde drømme om.
Anerkendelser. Vi blev i foråret 2021 kåret til Danmarks 3. bedste abonnement på Børsen af Dansk Erhverv, og efterfølgende modtog vi Greve Erhvervspris, og hver eneste dag, gør vi vores ypperste for at leve op til de helt utrolige anmeldelser, der ligger på Trustpilot og Facebook. Vi er dybt taknemmelige for hver og en af dem.
Hvad er vigtigt for os. Kundernes oplevelse og forventninger til os er det altoverskyggende vigtigste i alt, vi foretager os. Dernæst har vi fokus på bæredygtighed og prioriterer også dansk produktion overalt, hvor det er muligt.
Det er også vigtigt for os fortsat at dele vores oplevelser fra hverdagen og fra selve maskinrummet. For os er det forsat en rejse at udvikle Champagne for Alle og præcis som en familie, deler vi både op og nedture.
Lyt med i afsnit 1 af vores Champagnepodcast – hvor vi fortæller om vores start som iværksættere og rejsen til, hvor vi er i dag. Tak, fordi du følger med.
Priserne flasken har modtaget ser du her 👇🏻
Forudbestil og genkøb flasken fra 3. advent her
Hør Michael fortælle om flasken fra 3. advent her
Opskrift til flasken fra 3. søndag: JULEMADEN venner – drik den juleaften. Eller bare fordi – den er vidunderlig
Champagnen er en cuvée, hvilket betyder det er den første og fineste presning af druerne. Druerne er udelukkende fra Chaudrons BEDSTE marker – hvilket tydeligt smages.
Druer: 15% Chardonnay, 40% Pinot Noir, 45% Pinot Meunier
Sukkerindhold: 8 gram pr. liter
Duftnoter: Røde bær så som hindbær, jordbær og boysenbær. Masser af fylde – masser af power.
Smagsnoter: De 3 f´er kendetegner denne champagne. Fantastisk, fyldig og frugtig. Den her skal opleves.
Passer godt til: Julemaden – hvis I skal have champagne juleaften. Den passer generelt godt til fed mad på grund af det høje indhold af Pinot Noir og det højere sukkerindhold
HVORFOR VALGTE MICHAEL DENNE CHAMPAGNE:
Vi ledte efter en rosé, der ville være en 3. søndag i advent værdig. Der var store krav – flasken skulle være særlig – og roséen indeni skulle gerne være så lækker, at selv dem, der ikke umiddelbart ELSKER rosé, vil forelske sig. Det tog Michael 1,5 år at lære at drikke rosé – og nu elsker han dem. Så hvis du er typen, der har overbevist dig selv om du ikke er til rosé – så giv det en chance og lad dig udfordre. Den her er for lækker ❤️
HVAD HVIS JEG ER NØDT TIL AT HAVE ET PAR EKSTRA?
Eftersom flaskerne er særligt udvalgt og skaffet hjem til adventskalenderen, er det ikke flasker, vi har i det faste sortiment.
MEN af erfaring fra de tidligere år ved vi, at modtagerne af Adventskalenderen rigtig gerne vil have lov at efterbestille. Så vi har besluttet, at man i år kan pre-bestille flaskerne, og så tager Michael det I ønsker med hjem fra Champagne i januar. Man kan bestille denne nu – og forelsker du dig i nogle af de kommende adventsflasker, slår vi ordrerne sammen og sender det hele samlet. Vi printer din label nu men sender først i januar, når flaskerne er kommet hjem.
I 1820 slog Chaudron-familien sig ned i Grand Cru landsbyen Verzenay i Montagne de Reims. Luc Chaudron, der driver huset i dag, er 7. generation. Huset er 100% familieejet og råder over 15 hektar marker med champagnedruer. De producerer nogle kvalitets-champagner, som vi simpelthen ikke kan få ud af hovedet.
Luc Chaudron er fantastisk – jer der også får Champagnekassen ved, at vi har sværmet om hans hus og champagner længe – og de har været med i både Champagnekassen og Champagnekassen Limited. Da vi fandt ud af han laver et meget lille oplæg af et par særlige flasker, så var vi der fluks.
Om Dinna og Michael – hvis du ikke ved, hvem vi er
Vi er Dinna og Michael, og vi har været gift med hinanden siden 2010. I dag udlever vi et champagnefamilieeventyr sammen med vores tre børn. Champagne var over nogle år blevet en hobby og udviklede sig til at blive et inderligt ønske om at dele ud og skabe oplevelser for mennesker omkring os. Vores venner og familie fulgte os fra start i en lille Facebook gruppe, når vi købte nye spændende flasker fra de små champagnehuse og snart voksede vores champagnefamilie sig meget stor på de sociale medier, med champagneoplevelser som omdrejningspunkt.
I 2018 sagde Michael sit faste job op i et stort dansk mediehus for at være champagneambassadør på fuldtid, og i marts 2020 fulgte Dinna efter. Herfra gik det stærkt, og interessen for champagne-forkælelse, leveret til døren, blev meget større, end vi nogensinde turde drømme om.
Anerkendelser. Vi blev i foråret 2021 kåret til Danmarks 3. bedste abonnement på Børsen af Dansk Erhverv, og efterfølgende modtog vi Greve Erhvervspris, og hver eneste dag, gør vi vores ypperste for at leve op til de helt utrolige anmeldelser, der ligger på Trustpilot og Facebook. Vi er dybt taknemmelige for hver og en af dem.
Hvad er vigtigt for os. Kundernes oplevelse og forventninger til os er det altoverskyggende vigtigste i alt, vi foretager os. Dernæst har vi fokus på bæredygtighed og prioriterer også dansk produktion overalt, hvor det er muligt.
Det er også vigtigt for os fortsat at dele vores oplevelser fra hverdagen og fra selve maskinrummet. For os er det forsat en rejse at udvikle Champagne for Alle og præcis som en familie, deler vi både op og nedture.
Lyt med i afsnit 1 af vores Champagnepodcast – hvor vi fortæller om vores start som iværksættere og rejsen til, hvor vi er i dag. Tak, fordi du følger med.
Priserne flasken har modtaget ser du her 👇🏻
Forudbestil og genkøb flasken fra 2. advent her
Hør Michael fortælle om flasken fra 2. advent her
Se opskriften til flasken fra 2. advent her: her
Druer: 34% Chardonnay, 33% Pinot Noir, 33% Meunier
Sukkerindhold: 4 gram pr. liter (Extra brut)
Duftnoter: I næsen fornemmer du hvide blomster, gule æbler og abrikos – og smukke noter af eg fra det egetræsfad, champagnen har lagret i.
Smagsnoter: Det er en enormt levende og også kraftig champagne. Masser af fylde, friskhed og kompleksitet der afsluttes med spændende citrusnoter.
Passer godt til: Lyst kød så som kylling eller svinekød – gerne med en flødesauce med svampe til. Kan også klare en hjemmelavet burger eller en gang lækker tapas.
HVORFOR VALGTE MICHAEL DENNE CHAMPAGNE:
Damien havde store planer med denne cuvée (første og fineste presning af druerne), allerede da han overtog gården. Det er en champagne produceret på solera og lagret i egetræsfade. Den har det hele. Vi har haft A.D. Coutelas med i Champagnekassen i juli 2019. Faktisk både i den almindelig Champagnekasse og i den aller første Limited kasse vi nogensinde sendte ud. Ikke denne flaske naturligvis 🙂 Det her er bare så drøn god champagne, at det skal opleves.
HVAD HVIS JEG ER NØDT TIL AT HAVE ET PAR EKSTRA?
Eftersom flaskerne er særligt udvalgt og skaffet hjem til adventskalenderen, er det ikke flasker, vi har i det faste sortiment.
MEN af erfaring fra de tidligere år ved vi, at modtagerne af Adventskalenderen rigtig gerne vil have lov at efterbestille. Så vi har besluttet, at man i år kan pre-bestille flaskerne, og så tager Michael det I ønsker med hjem fra Champagne i januar. Man kan bestille denne nu – og forelsker du dig i nogle af de kommende adventsflasker, slår vi ordrerne sammen og sender det hele samlet. Vi printer din label nu men sender først i januar, når flaskerne er kommet hjem.
Autencitet, kvalitet og tradition er champagnehusets 3 værdier. Det er tre ord, der for os betyder rigtig meget. De dyrker deres champagner med omtanke og bæredygtighed for øje. I 2019 fik de af den franske stat en certificering, der er et bevis på netop denne omtanke. Certificeringen hedder en HVE certificering og betyder Haute Valeur Environnementale. Det er den højeste af 3 niveauer indenfor feltet. De producerer kun lige omkring 80.000 unikke flasker champagne om året.
Siden 1809 og i 8 generationer er der blevet lavet champagne i Coutelas’ navn – i dag er det Damien og Angélique Coutelas, der driver champagnehuset. Det er beliggende i den lille by Dizy.
Huset har modtaget en hel del anerkendelse for deres champagner.
Om Dinna og Michael – hvis du ikke ved, hvem vi er
Vi er Dinna og Michael, og vi har været gift med hinanden siden 2010. I dag udlever vi et champagnefamilieeventyr sammen med vores tre børn. Champagne var over nogle år blevet en hobby og udviklede sig til at blive et inderligt ønske om at dele ud og skabe oplevelser for mennesker omkring os. Vores venner og familie fulgte os fra start i en lille Facebook gruppe, når vi købte nye spændende flasker fra de små champagnehuse og snart voksede vores champagnefamilie sig meget stor på de sociale medier, med champagneoplevelser som omdrejningspunkt.
I 2018 sagde Michael sit faste job op i et stort dansk mediehus for at være champagneambassadør på fuldtid, og i marts 2020 fulgte Dinna efter. Herfra gik det stærkt, og interessen for champagne-forkælelse, leveret til døren, blev meget større, end vi nogensinde turde drømme om.
Anerkendelser. Vi blev i foråret 2021 kåret til Danmarks 3. bedste abonnement på Børsen af Dansk Erhverv, og efterfølgende modtog vi Greve Erhvervspris, og hver eneste dag, gør vi vores ypperste for at leve op til de helt utrolige anmeldelser, der ligger på Trustpilot og Facebook. Vi er dybt taknemmelige for hver og en af dem.
Hvad er vigtigt for os. Kundernes oplevelse og forventninger til os er det altoverskyggende vigtigste i alt, vi foretager os. Dernæst har vi fokus på bæredygtighed og prioriterer også dansk produktion overalt, hvor det er muligt.
Det er også vigtigt for os fortsat at dele vores oplevelser fra hverdagen og fra selve maskinrummet. For os er det forsat en rejse at udvikle Champagne for Alle og præcis som en familie, deler vi både op og nedture.
Lyt med i afsnit 1 af vores Champagnepodcast – hvor vi fortæller om vores start som iværksættere og rejsen til, hvor vi er i dag. Tak, fordi du følger med.
Priserne flasken har modtaget ser du her 👇🏻
Forudbestil og genkøb flasken fra 1. advent her
Hør Michael fortælle om flasken fra 1. advent her
Se opskriften til flasken fra 1. advent her: her
Druer: 100% Chardonnay
Hvis du vil nørde dybere ned i druerne, kan du enten læse DETTE blogindlæg eller lytte til vores podcast om druerne HER
Sukkerindhold: 8 gram pr. liter
Hvis du vil blive klogere på det med sukkerindholdet, kan du lytte til DETTE podcastafsnit
Duftnoter: Masser af hvide blomster, abrikos og fersken. En lille snert af mirabelle i slutningen
Smagsnoter: Enormt elegant champagne der både er frisk og frugtig i udtrykket. Noter af kandiseret frugt og clementiner. Masser af intensitet.
Passer godt til: Hvid fisk med hollandaise sauce, stegte grøntsager og citronsmør. Skaldyr. Sushi. Kammuslinger og Toast Skagen.
HVORFOR VALGTE MICHAEL DENNE CHAMPAGNE:
Jeg var aldrig i tvivl om, at den her flaske skulle kickstarte 4 vilde søndage i advent. Den her champagne smager så sindssygt godt. Den har vundet flere priser og champagnehuset er bare helt vildt særligt med kæmpe fokus på miljø, biodiversitet og ikke mindst GIGANTISK fokus på deres kunder. 2018 er bare et sindssygt godt år.
HVAD HVIS JEG ER NØDT TIL AT HAVE ET PAR EKSTRA?
Eftersom flaskerne er særligt udvalgt og skaffet hjem til adventskalenderen, er det ikke flasker, vi har i det faste sortiment.
MEN af erfaring fra de tidligere år ved vi, at modtagerne af Adventskalenderen rigtig gerne vil have lov at efterbestille. Så vi har besluttet, at man i år kan pre-bestille flaskerne, og så tager Michael det I ønsker med hjem fra Champagne i januar. Man kan bestille denne nu – og forelsker du dig i nogle af de kommende adventsflasker, slår vi ordrerne sammen og sender det hele samlet. Vi printer din label nu men sender først i januar, når flaskerne er kommet hjem.
Robert Allait 2018
I 2 århundreder har Champagnehuset Robert Allait dyrket og produceret champagne i Villers Sur Châtillon. De råder over 14 smukke hektarer med vinstokke i den sydlige del af Marnedalen.
I dag er det Sylvie og Régis samt deres datter og søn Stéphane og Aurélien, der står i spidsen for huset.
Aurélien leder arbejdet i markerne og i vineriet mens Stéphane og Sylvie har ansvar for kunderne.
“Daily customer satisfaction is our greatest success” – den sætning er gået direkte i hjertet på os ❤️
Régis sørger for levering – hver onsdag kører han rundt i og omkring Paris og leverer champagne til vigtige kunder.
Champagnehuset har opnået 2 vigtige certificeringer. “Sustainable Viticulture” og “HVE” (High Environmental Value). De arbejder hver dag med fokus på miljøet – at sætte så små spor som muligt. Plante og dyreriget er noget de har kæmpe respekt for.
I 2018 installerede de bistader rundt omkring. Bierne er truet af kemikalier og insekticider – og de forsøger at bevare både biodiversiteten og dermed også lade bierne berige jorden og vinstokkene ved deres bestøvning.
Om Dinna og Michael – hvis du ikke ved, hvem vi er
Vi er Dinna og Michael, og vi har været gift med hinanden siden 2010. I dag udlever vi et champagnefamilieeventyr sammen med vores tre børn. Champagne var over nogle år blevet en hobby og udviklede sig til at blive et inderligt ønske om at dele ud og skabe oplevelser for mennesker omkring os. Vores venner og familie fulgte os fra start i en lille Facebook gruppe, når vi købte nye spændende flasker fra de små champagnehuse og snart voksede vores champagnefamilie sig meget stor på de sociale medier, med champagneoplevelser som omdrejningspunkt.
I 2018 sagde Michael sit faste job op i et stort dansk mediehus for at være champagneambassadør på fuldtid, og i marts 2020 fulgte Dinna efter. Herfra gik det stærkt, og interessen for champagne-forkælelse, leveret til døren, blev meget større, end vi nogensinde turde drømme om.
Anerkendelser. Vi blev i foråret 2021 kåret til Danmarks 3. bedste abonnement på Børsen af Dansk Erhverv, og efterfølgende modtog vi Greve Erhvervspris, og hver eneste dag, gør vi vores ypperste for at leve op til de helt utrolige anmeldelser, der ligger på Trustpilot og Facebook. Vi er dybt taknemmelige for hver og en af dem.
Hvad er vigtigt for os. Kundernes oplevelse og forventninger til os er det altoverskyggende vigtigste i alt, vi foretager os. Dernæst har vi fokus på bæredygtighed og prioriterer også dansk produktion overalt, hvor det er muligt.
Det er også vigtigt for os fortsat at dele vores oplevelser fra hverdagen og fra selve maskinrummet. For os er det forsat en rejse at udvikle Champagne for Alle og præcis som en familie, deler vi både op og nedture.
Lyt med i afsnit 1 af vores Champagnepodcast – hvor vi fortæller om vores start som iværksættere og rejsen til, hvor vi er i dag. Tak, fordi du følger med.
Priserne flasken har modtaget ser du her 👇🏻