Hvorfor elsker vi den…

Fordi juletiden skal fyldes med voksenforkælelse, overraskelse og kærlighed i flydende form – og alle 3 smukke elementer indeholder adventskalenderen.

Om Adventskalenderen

PRE-ORDER – sendes fra start november.
Vi laver kun 600 styks – udsolgt på 4 uger sidste år.

VI MENER SELV, VI HAR OVERGÅET OS SELV!

Indholdet er selvfølgelig en overraskelse – men vi giver dig alligevel et lille indblik i, hvad du kan forvente.

Du kan forvente en champagne, der er tilpasset din julemad og et brag af en nytårschampagne – og så 2 andre skatte, som Michael har fundet.

Der er 2 vilde årgangschampagner i blandt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Adventskalenderen er VOKSENFORKÆLELSE niveau 1000 ❤️

Alle flasker er PREMIERE FLASKER – hvilket vil sige de hverken har været med i en Champagnekasse eller har været på vores webshop tidligere. Du er altså garanteret overraskelse uanset om du er ny i vores univers eller har været med siden begyndelsen.

Poserne er klippet og syet i Danmark, de 4 flotte træ-tags er lavet af en skøn lille iværksættervirksomhed i Jylland og alt er udvalgt og udtænkt til mindste detalje.

Om Dinna og Michael

Vi er Dinna og Michael, og vi har været gift med hinanden siden 2010. I dag udlever vi et champagnefamilieeventyr sammen med vores tre børn. Champagne var over nogle år blevet en hobby og udviklede sig til at blive et inderligt ønske om at dele ud og skabe oplevelser for mennesker omkring os. Vores venner og familie fulgte os fra start i en lille Facebook gruppe, når vi købte nye spændende flasker fra de små champagnehuse og snart voksede vores champagnefamilie sig meget stor på de sociale medier, med champagneoplevelser som omdrejningspunkt.

I 2018 sagde Michael sit faste job op i et stort dansk mediehus for at være champagneambassadør på fuldtid, og i marts 2020 fulgte Dinna efter. Herfra gik det stærkt, og interessen for champagne-forkælelse, leveret til døren, blev meget større, end vi nogensinde turde drømme om.

Anerkendelser. Vi blev i foråret 2021 kåret til Danmarks 3. bedste abonnement på Børsen af Dansk Erhverv, og efterfølgende modtog vi Greve Erhvervspris, og hver eneste dag, gør vi vores ypperste for at leve op til de helt utrolige anmeldelser, der ligger på Trustpilot og Facebook. Vi er dybt taknemmelige for hver og en af dem.

Hvad er vigtigt for os. Kundernes oplevelse og forventninger til os er det altoverskyggende vigtigste i alt, vi foretager os. Dernæst har vi fokus på bæredygtighed og prioriterer også dansk produktion overalt, hvor det er muligt.

Det er også vigtigt for os fortsat at dele vores oplevelser fra hverdagen og fra selve maskinrummet. For os er det forsat en rejse at udvikle Champagne for Alle og præcis som en familie, deler vi både op og nedture.

Lyt med i afsnit 1 af vores Champagnepodcast – hvor vi fortæller om vores start som iværksættere og rejsen til, hvor vi er i dag. Tak, fordi du følger med.