Valentines Boxen ❤️

Pierre Boever - Rosé

På lager

Pierre Boever - Millésime 2013

Temporarily unavailable

This product is currently unavailable.

Valentines er kærlighed, omtanke, nærvær, en aften under uldtæppet – en beslutning om at fejre livet en kedelig og grå onsdag. En beslutning om at bekræfte en, der står dig nær.

Pierre Boever Rosé

Druesammensætning: 75% Pinot Noir, 25% Chardonnay.

Duft/smag: elegant og frugtig rosé champagne med noter som kirsebær, blåbær og citrus. Den er rund i udtrykket og er velafbalanceret med en eftersmag af tydelige røde frugter.

Passer godt til: “bare fordi” eller sammen med salte snacks. Sammen med desserter tilsat bær – eller til en skøn og læskende sorbet is

Pierre Boever 2013

Druesammensætning: 50% Pinot Noir, 50% Chardonnay.

Duft/smag: Næsen er fin og elegant med blomsteraromaer af rose, akacieblomster efterfulgt af noter af krydderier, honning og brioche. Ganen er åben og livlig med en lang og forfriskende finish på ristede aromaer.

Passer godt til: Risotto med kalvekød, oste med lidt mere smag og italienske pølser, sushi

Historien bag:

Dette fantastiske Grand Cru champagnehus ligger nordøst for Èpernay. Vinmarkerne, som familien ejer, ligger i Louvois, Ay og Bouzy. Det er 3. generation, der driver champagnehuset i dag, Thomas på fotoet og hans smukke hustru Laure. De fremstiller kun 20.000 fantastiske flasker champagne om året. Når høsten er god, producerer de en smule mere – og er den dårlig, producerer de lidt mindre.

Hele eventyret startede i 1946, hvor Thomas´ bedsteforældre dyrkede og leverede druer til det store og anerkendte champagnehus Bollinger. Det år havde Boever besluttet at vente lidt med at høste, for at sikre sig at alle druer var HELT parate. Skæbnen ville, at alle andre champagnebønder havde høstet, og Bollinger havde fået de druer, de havde brug for.

Derfor købte familien Boever deres egne tønder og vinpresse – og det var så starten på det champagneeventyr, de udlever i dag. Når en dør lukkes – så åbnes der altid en ny ❤️

Med udsigt ud over markerne – det er det vildeste sted. For nyligt har de investeret i en ny presse, som kan så mange vilde ting, at bønderne i nærområdet kommer og får presset deres druer i pressen også.