Pierre Boever – Des Dames de France

Årgang
N/V
Sukker
6.8
gram/L
Brut
Indhold
75
cl.
Temp.
8
°C
Landsby
Louvois, Ay og Bouzy
Pris pr. stk.
275 kr.
På fjernlager
Varenummer (SKU): 621 Kategorier: , ,

Hvorfor vi elsker den

Denne Cuvée er lavet med kun gamle vinstokke. Det er vinstokke, der er over 45 år gamle. Virkelig dejlig champagne til rigtig mange anledninger.

DRUER

80% Pinot Noir
20% Chardonnay

Passer godt til..

Smagsnoter

I smagen er der saftige ferskner og abrikoser sammen med noget toast i en god balance. Den er rund, generøs og har en lang finish.

Duftnoter

Den dufter skønt af citroner, mandariner og kandiserede frugter.

Producent

Navn
Pierre Boever
Landsby
Louvois, Ay og Bouzy

Om huset

Dette fantastiske Grand Cru champagnehus ligger nordøst for Èpernay. Det er 3. generation, der driver champagnehuset i dag. De fremstiller kun 20.000 fantastiske flasker champagne om året. Når høsten er god, producerer de en smule mere - og er den dårlig, producerer de lidt mindre. Hele eventyret startede i 1946, hvor Thomas´ bedsteforældre dyrkede og leverede druer til det store og anerkendte champagnehus Bollinger. Det år havde Boever besluttet at vente lidt med at høste, for at sikre sig at alle druer var HELT parate. Skæbnen ville, at alle andre champagnebønder havde høstet, og Bollinger havde fået de druer, de havde brug for. Derfor købte familien Boever deres egne tønder og vinpresse - og det var så starten på det champagneeventyr, de udlever i dag.